Кукурудза, консервована качанами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кукурудза молода, варена за смаком
Петрушка свіжа, гілочки1 шт
Кріп свіжий, гілочки1 шт
Яблучний оцет2 ст.л.
Цукор100 г
Сіль2 ст.л.
Вода300 мл
Додати в список покупок

Процес приготування кукурудзи консервованої качанами

  1. Кукурудзу нарізаємо шматочками шириною 3 см.
  2. З води, солі, цукру та оцту робимо розсіл.
  3. Кукурудзяні качани укладаємо в банку обсягом 700 мл, заливаємо гарячим розсолом, накриваємо кришкою і стерилізуємо при помірному кипінні мінімум 40 хвилин.
  4. Закупорюємо.
  5. Зберігаємо в холодильнику або погребі.

Читайте також: Як варити кукурудзу

ГОТУЄМО З НАМИ
Як очистити кукурудзу в качанах швидко і просто

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів
Консервовані нектарини
Київське сухе варення з груш
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Мариновані сливи на зиму: декілька способів приготування
Варення із зелених помідорів
Солоні зелені томати на зиму
Що намастити на хліб: 5 рецептів пасти для бутербродів
Що приготувати із зелених помідорів: кращі рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)