Кукуруза, консервированная початками («Все буде добре») (видео)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Кукуруза молодая, вареная 0по вкусу
Петрушка свежая, веточки 1шт
Укроп свежий, веточки1шт
Яблочный уксус 2ст.л.
Сахар 100г
Соль2ст.л.
Вода 300мл
Додати в список покупок

Кукурузу нарезаем кусочками шириной 3 см. Из воды, соли, сахара и уксуса делаем рассол. Кукурузные початки укладываем в банку объемом 700 мл, заливаем горячим рассолом, накрываем крышкой и стерилизуем при умеренном кипении минимум 40 минут. Укупориваем. Храним в холодильнике или погребе.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення з полуниці без варіння
Варення з полуниці з цілими ягодами
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Огірки з кетчупом – ідея для консервації на зиму
Джем із кабачків
Морква по-корейськи
Варення із кабачків з апельсиновими цукатами від Євгена Клопотенка (фото)
Варення з пелюсток троянд (Все буде добре – відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити