Кукурудза, консервована качанами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кукурудза молода, варена за смаком
Петрушка свіжа, гілочки1 шт
Кріп свіжий, гілочки1 шт
Яблучний оцет2 ст.л.
Цукор100 г
Сіль2 ст.л.
Вода300 мл
Додати в список покупок

Процес приготування кукурудзи консервованої качанами

  1. Кукурудзу нарізаємо шматочками шириною 3 см.
  2. З води, солі, цукру та оцту робимо розсіл.
  3. Кукурудзяні качани укладаємо в банку обсягом 700 мл, заливаємо гарячим розсолом, накриваємо кришкою і стерилізуємо при помірному кипінні мінімум 40 хвилин.
  4. Закупорюємо.
  5. Зберігаємо в холодильнику або погребі.

Читайте також: Як варити кукурудзу

ГОТУЄМО З НАМИ
Як очистити кукурудзу в качанах швидко і просто

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо