Мочений виноград

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Мочений виноград можна додавати в салати, подавати до м'яса або їсти прямо з банки просто так.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Виноград (дрібний)1 кг
Вода1 л
Цукор150 г
Сіль70 г
Гірчичний порошок100 г
Кріп свіжий100 г
Лавровий листок3 шт
Винний оцет250 мл
Додати в список покупок

Як приготувати мочений виноград:

  1. Виноград миємо, відбираємо дрібні ягоди і кладемо їх у каструлю.
  2. Робимо маринад: у воду додаємо цукор, сіль, кріп і лавровий лист.
  3. Заливаємо виноград маринадом і додаємо ложку гірчичного порошку.
  4. Накриваємо все кришкою і ставимо під не дуже важкий гніт.
  5. Залишаємо виноград за кімнатної температури на 2-3 дні. Згодом ставимо його в прохолодне місце, де він і буде зберігатися.

Мочений виноград готовий!

Дивіться також як приготувати джем з винограду.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чорничне варення
Варення із шовковиці
Черешневий компот
Рецепти варення
Печериці по-венесуельськи
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці