Домашня заправка для борщу (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Приготуйте смачну заправку для борщу, яку можна зберегти на потім!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Буряк600г
Болгарський перець200г
Морква200г
Помідори200г
Ріпчаста цибуля200г
Зелень0по вкусу
Яблучний оцет0по вкусу
Рослинна олія40г
Цукор2ст.л.
Сіль1ч.л.

Як приготувати домашню заправку для борщу

Крок 1. Натираємо моркву і буряк на крупній тертці. Буряк скроплюємо яблучним оцтом – це потрібно для того, щоб заправка не втратила колір.

Крок 2. Болгарський перець нарізаємо кубиками. Помідори довільно розрізаємо і перебиваємо за допомогою блендера в пюре.

Крок 3. Цибулю дрібно нарізаємо і пасеруємо на рослинній олії до прозорості. Додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо буряк, накриваємо кришкою і тушкуємо ще кілька хвилин. Солимо, додаємо цукор і болгарський перець, перемішуємо.

Крок 4. Через кілька хвилин додаємо до заправки рубану зелень, томатне пюре, накриваємо кришкою і тушкуємо 15-20 хвилин. Заправка готова! Залишки закупорюємо в стерилізовані банки і ставимо в темне сухе місце.

Відеорецепт домашньої заправки для борщу



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром
Запіканка з курки
Сирний суп з базиліком
Пісний майонез на цільнозерновому борошні
Печінковий паштет на хрустких тостах з білого хліба
Жульєн в мультиварці
Суп-пюре з сочевиці
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Чіабатта з оливками
Сочевиця з грибами і шпинатом
Вінегрет з печерицями (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити