3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Солодка, ніжна ... Ну яке літо без кукурудзи! І як же все-таки довго її готувати ... Кулінарний експерт Ігор Місевич знає, як приготувати кукурудзу всього за 20 хвилин! Свої секрети Ігор розповів нам і учасниці шоу Холостяк Ганні Селюковій

 

Варена кукурудза

СКЛАДОВІ

  • Кукурудза харчова молочна — 6 шт.
  • Лимон — 1/2 шт.
  • Сіль — по вкусу

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Кукурудзу очищаємо від листя. Кип’ятимо воду.
  2. На дно п’ятилітрової каструлі викладаємо шар кукурудзяного листя, потім – кукурудзяні качани, які заливаємо окропом і накриваємо кришкою.
  3. Ставимо каструлю на вогонь, після закипання зменшуємо вогонь і варимо кукурудзу 20 хв. У воду додаємо лимонний сік. Вимикаємо вогонь і даємо кукурудзі постояти 5 хв.
  4. Виймаємо кукурудзу з води. Солимо качани за смаком.

Запечена кукурудза

СКЛАДОВІ

  • Кукурудза кормова молочна — 3 шт.
  • Рослинно-вершкова суміш — 100 г
  • Кріп — 10 г
  • Петрушка — 10 г
  • Коріандр — 10 г
  • Тмин — 10 г
  • Перець чорний мелений — 10 г
  • Базилік сухий— 10 г
  • Часник — 2 зубчика
  • Сіль — 1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Змішуємо размягченную рослинно-вершкову суміш, вичавлений часник, дрібно нарізану зелень (кріп і петрушку), коріандр, кмин, сіль, сухий базилік і чорний мелений перець. Все перемішуємо.
  2. Кукурудзу очищаємо і змащуємо з усіх боків рослинно-вершкової сумішшю. Обертаємо кожен качан пергаментом, потім – фольгою і залишаємо на 5 хв. Після запікаємо при 200 ° C 40 хв.

Читайте також: Як і скільки варити кукурудзу

Кукурудзяні тортильяс

СКЛАДОВІ

  • Кукурудза харчова молода — 2 шт.
  • Яйця — 4 шт.
  • Сметана 15% — 300 мл
  • Рослинно-вершкова суміш — 30 г
  • Пшеничне борошно — 200 г
  • Кукурудзяна мука — 150 г
  • Цукор — 1 ст.л.
  • Сіль — 1 ч.л.
  • Розпушувач — 1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Кукурудзу варимо, знімаємо з качанів зерна. Змішуємо рідкі інгредієнти – яйця, сметану і рослинно-вершкову суміш.
    В окремому посуді змішуємо сухі компоненти – пшеничне і кукурудзяне борошно, цукор, сіль, розпушувач.
  2. Потім змішуємо сухі компоненти з рідкими. Додаємо в суміш зерна кукурудзи і розмішуємо.
  3. Даємо тісту постояти 10 хвилин в холодильнику.
  4. Сковороду змащуємо рослинно-вершкової сумішшю. Обсмажуємо кожен корж по 2 хвилини з кожного боку.

ГОТУЄМО З НАМИ
Молода кукурудза в мультиварці

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею