Покроковий рецепт приготування літнього салату на зиму
ГОТУЄМО З НАМИ
Вітамінний салат в банці за рецептом Джеймі Олівера (фото)
1. Для приготування літнього салату на зиму огірки і помідори нарізаємо кружечками завтовшки 5-7 мм.
2. Перець нарізаємо кубиками.
3. Закладаємо шарами овочі в стерилізовані банки (0,5 л).
4. Кладемо в кожну банку лавровий лист і кілька горошин чорного перцю.
5. Для заправки змішуємо в каструлі воду, сіль і цукор.
6. Доводимо до кипіння.
7. Вливаємо олію і оцет.
8. Доводимо до кипіння.
9. Заливаємо заправку в банки, закриваємо кришками, не закупорюючи, стерилізуємо в каструлі з киплячою водою ще 15 хвилин.
10. Закупорюємо.