Огірки з томатною пастою і корицею (Все буде добре)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Як замаринувати огірки без оцту тільки з натуральними консервантами? Простіше простого! Огірочки виходять хрусткими, а завдяки кориці - з пікантним смаком
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Огірки500 г
Цибуля1 шт.
Часник2 зубчика
Духмяний перець горошком5 шт.
Перець чорний горошком5 шт.
Листя хріну0.3 шт.
Кріп, гілочки2 шт.
Томатна паста300 мл
Цукор2 ст.л.
Сіль крупного помолу1 ст.л.
Кориця мелена1 ч.л.
Лавровий лист2 шт.
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування огірків з томатною пастою та корицею

1. Огірки добре промиваємо і замочуємо в холодній воді на 3 години.

2. Нарізаємо півкільцями цибулю, а часник подрібнюємо.

3. Крупно нарізаємо зелень, викладаємо її частинами на дно стерилізованої банки. Зверху викладаємо огірки, додаємо духмяний і чорний перець, а також цибулю з часником. В кінці кладемо зелень, що залишилася.

4. Заливаємо банку з огірками окропом, накриваємо кришкою і залишаємо на 7-10 хвилин

5. Зливаємо рідину з банок, знову доводимо її до кипіння і заново заливаємо огірки. Накриваємо кришкою. Так само залишаємо на 7-10 хвилин

6. Знову зливаємо рідину з огірків в каструлю, кладемо туди цукор, сіль, корицю, лавровий лист і томатну пасту

7. Доводимо маринад до кипіння, заливаємо ним огірки. Накриваємо кришкою і ставимо в каструлю з водою для стерилізації.

На дно каструлі, призначеної для стерилізації, краще покласти кухонний рушник і ставити на нього банки, інакше вони можуть лопнути.

8. Стерилізуємо банки при помірному кипінні приблизно 20 хвилин, а після закочує.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Печериці по-венесуельськи
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік