Джем «Чернослив в шоколаде» («Все буде добре») (видео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Если есть сливы и шоколад, то будет «Чернослив в шоколаде»! Рецепт приготовления лакомства от кулинарного эксперта Аллы Ковальчук
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Шоколад черный 200 г
Сливы 1000 г
Сахар 500 г
Имбирь 20 г
Додати в список покупок

Сливы хорошо промываем, удаляем косточки и перебиваем в блендере. Добавляем сахар, доводим до кипения, кладем тертый имбирь и варим 15 минут. Добавляем тертый шоколад и варим до загустения. Перекладываем горячий джем в стерилизованные банки и укупориваем.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів
Консервовані нектарини
Київське сухе варення з груш
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Мариновані сливи на зиму: декілька способів приготування
Варення із зелених помідорів
Солоні зелені томати на зиму
Що намастити на хліб: 5 рецептів пасти для бутербродів
Що приготувати із зелених помідорів: кращі рецепти
Ікра з зелених помідорів
Помідори в желе (Все буде добре)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)