Морковный джем («Все буде добре») (видео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Морковь 500 г
Апельсин0.50 шт
Корица 1 шт
Лимон 1 шт
Сахар 400 г
Мускатный орех0.00 по вкусу
Гвоздика 4 шт
Додати в список покупок

Морковь натираем на мелкой терке. Выкладываем морковь в миску, помещаем в морковное пюре марлевый мешочек со специями (корица и гвоздика), добавляем сок цитрусов и оставляем на ночь. Затем убираем мешочек со специями, добавляем сахар, цедру цитрусов и томим на очень маленьком огне 20-30 минут. В конце приправляем джем мускатный орехом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Варення з абрикос та апельсина
Аджика з помідорів
Огірки з томатною пастою і корицею (Все буде добре)
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Абрикоси у власному соку
Ікра кабачкова з майонезом і томатом
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
Сироп з лаванди (фото рецепт)
Абрикосове желе на зиму
Кабачкова ікра на зиму: ТОП-5 рецептів
Кабачкова ікра: покроковий рецепт приготування в мультиварці
Заготовки з вишні на зиму
Варення з баклажанів і слив (Все буде добре) (відео)
Літній салат на зиму (Все буде добре)
Абрикосовий конфітюр з волоськими горіхами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму