Квасоля у томатному соку (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Квасоля з томатному соку чудова і як самостійна страва, так і як складник інших страв. Наприклад, її можна додати в борщ або рагу. Рецепт перевірено на кухні Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Квасоля1 кг
Томатний сік2 л
Солодкий перець1,5 кг
Цибуля1 кг
Цукор160 г
Сіль1.5 ст.л.
Оцет яблучний70 г
Додати в список покупок

Продукти, необхідні для приготування страви

1. Квасолю замочуємо на 6-8 годин у холодній воді

2. Відварюємо квасолю до готовності (вона повинна стати м’якою і розваритися)

3. Готову квасолю відкидаємо на сито, щоб стекла зайва вода

4. Нарізаємо цибулю півкільцями

5. Обсмажуємо цибулю на розігрітій олії до прозорості

6. Нарізаємо соломкою солодкий перець

7. Додаємо перець до цибулі

8. Обсмажуємо протягом кількох хвилин

9. Подрібнюємо томати в пюре

10. Додаємо до овочів квасолю

11. Вливаємо томатне пюре

12. Тушкуємо хвилину на середньому вогні

13. Додаємо сіль і цукор. Варимо овочі, поки вони не стануть м’якими

14. У окремому посуді кип’ятимо кришки протягом 2-3 хвилин

15. Огортаємо носик чайника шматочком тканини, доводимо воду в чайнику до кипіння і одягаємо на носик банку. Обдаємо банку паром 1-2 хвилини.

Якщо ви одягнете банку на чайник без тканини, від дотику до металу вона може лопнути

16. У кінці додаємо оцет, нагріваємо пару секунд і знімаємо з вогню

17. Гарячу квасолю з овочами розкладаємо в гарячі (!) банки і закочуємо гарячими (!) кришками

Квасоля у томатному соку готова!

Дивіться також як приготувати квасолевий суп.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт правильного оливье, рецепт приготовления правильного оливье, как приготовить правильный оливье, состав правильного оливье, как приготовить правильный оливье
Правильний Олів’є — рецепт
рецепт салата из крабовых палочек и мивины, рецепт приготовления салата из крабовых палочек и мивины, как приготовить салат из крабовых палочек и мивины, состав салата из крабовых палочек и мивины, как приготовить салат из крабовых палочек и мивины
Салат із крабових паличок і Мівіни