Маринованный язык


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Гвоздика0по вкусу
Лавровый лист0по вкусу
Перец душистый (горошек)0по вкусу
Сахар1ст.л.
Селитра0.25ч.л.
Уксус2ст.л.
Язык1000г
Додати в список покупок

Способ приготовления: Язык моем и плотно укладываем в стеклянную посуду. Из всех приправ варим маринад. Охлаждаем, заливаем язык, держим его в маринаде 3-4 дня. Затем вынимаем из маринада, ополаскиваем холодной водой и варим в кипящей подсоленной воде. Охлаждаем, чистим и нарезаем кружочками. Язык готов к употреблению.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Швидкі малосольні огірки
Маринований горошок
Варення п’ятихвилинка з полуниці
Конфітюр з полуниці
Варення з полуниці без варіння
Варення з полуниці з цілими ягодами
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Варення із ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Варення із квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Огірки з кетчупом – ідея для консервації на зиму
Джем із кабачків


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Полунична маргарита (фоторецепт)
рецепт клубничного ликера ксу ксу, рецепт клубничного ликера ксу ксу пошагово, состав клубничного ликера ксу ксу, как готовить клубничный ликер ксу ксу, как приготовить клубничный ликер ксу ксу пошагово, клубничный ликер ксу ксу рецепт
Полуничний лікер Ксу Ксу