Як приготувати гарбузовий чізкейк: покроковий рецепт
1. Приготуємо основу для гарбузового чізкейку: печиво подрібнюємо в чаші блендера, додаємо горіхи й знову перебиваємо в крихту. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо
2. Готову основу викладаємо у форму для випічки та щільно утрамбовуємо ложкою. Ставимо в холодильник
3. Готуємо начинку для гарбузового чізкейку: в мисці злегка збиваємо сир (або вершковий сир) кімнатної температури з цукровою пудрою до отримання однорідної маси. Додаємо в суміш корицю і ванільний екстракт, перемішуємо до однорідності
Якщо ви використовуєте сир, то його краще спочатку протерти через сито
4. Додаємо в сир гарбузове пюре і злегка збиваємо. Далі по одному додаємо яйця, кожен раз добре перемішуючи
5. Духовку розігріваємо до 180 ° С, виливаємо начинку на підготовлену основу. Відправляємо гарбузовий чізкейк в розігріту духовку на 40-50 хвилин
6. Дістаємо чізкейк з духовки і даємо охолонути. Загортаємо харчовою плівкою або накриваємо і відправляємо в холодильник на 3-4 години для застигання
Гарбузовий чізкейк готовий!