Домашній маскарпоне

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Ніжний вершковий сир домашнього приготування, який можна використовувати в десертах або закусках
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершки950 мл
Сік лимонний2 ст.л.
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Чізкейк з сезонними ягодами: ТОП-3 рецепти

  1. Теплі вершки 25 % нагріваємо на водяній бані до 85 ° С.
  2. Додаємо лимонний сік і добре розмішуємо.
  3. Нагріваємо декілька хвилин.
  4. Потім знімаємо з вогню, закутуємо каструлю в ковдру і залишаємо на деякий час, щоб відокремилася сироватка.
  5. Кладемо сирну масу в марлю та залишаємо в холодильнику на добу, для подальшого стікання сироватки.
  6. Домашній маскарпоне буде готовий тоді, коли стече сиворотка.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чорничне варення
Варення із шовковиці
Черешневий компот
Рецепти варення
Печериці по-венесуельськи
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці