Бюджетний чизкейк (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Американська кухня8 березня
До складу класичного чізкейку входить досить дорогий сир маскарпоне, але можна зробити торт більш бюджетним - приготувати начинку на основі сиру, вершкового сиру і солодких дитячих сирків. Рецепт бюджетного чизкейка перевірений на кухні Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для основи:
Пісочне печиво300 г
Вершкове масло100 г
Цукор100 г
Для начинки:
Яйця5 шт
Яєчні жовтки2 шт
Ванільний цукор5 г
Крохмаль30 г
Сир200 г
Солодкі дитячі сирки200 г
Сир вершковий600 г
Цукор340 г
Сметана150 г
Для крема:
Сметана200 г
Цукор100 г
Шоколадний топінг за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати бюджетний чізкейк – покрокова інструкція

КРОК 1. Робимо основу: перетираємо печиво в крихту або перебиваємо в блендері

КРОК 2. Додаємо цукор, вершкове масло і перемішуємо до отримання однорідної маси

КРОК 3. Вистилаємо пергаментом дно форми для випічки та викладаємо в неї крихту з масла і печива, утрамбовуючи й формуючи основу для торта

КРОК 4. Готуємо начинку: з’єднуємо яйця, жовтки, сир, дитячі сирки, вершковий сир і цукор

КРОК 5. Додаємо крохмаль, ванільний цукор, сметану та перебиваємо все до однорідної консистенції

КРОК 6. Викладаємо сирну начинку на основу, рівномірно розподіляємо її

КРОК 7. Загортаємо форму з тортом в два шари фольги, верх залишаємо відкритим. Ставимо торт на деко з водою та випікаємо в попередньо розігрітій до 180 ° С духовці. Готовність торта перевіряємо дерев’яною паличкою.

КРОК 8. Охолоджуємо чізкейк поступово – спочатку в прочинених духовці, потім при кімнатній температурі

КРОК 9. Дістаємо охолоджене торт з форми, заливаємо зверху кремом зі сметани з цукру, прикрашаємо чізкейк шоколадним топінгом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Чізкейк з сезонними ягодами: ТОП-3 рецепти

Інструкція з фото з приготування бюджетного чизкейка

Продукти для чизкейку

Робимо основу: перетираємо печиво в крихту або перебиваємо в блендері

Додаємо цукор, вершкове масло

Перемішуємо до отримання однорідної маси

Вистилаємо пергаментом дно форми для випічки та викладаємо в неї крихту з масла і печива

Формуємо основу для торта

Готуємо начинку

З’єднуємо яйця, жовтки, сир, дитячі сирки, вершковий сир і цукор

Додаємо крохмаль, ванільний цукор, сметану

Перебиваємо все до однорідної консистенції

Викладаємо сирну начинку на основу, рівномірно розподіляємо її

Загортаємо форму з тортом в два шари фольги, верх залишаємо відкритим.

Дістаємо охолоджене торт з форми, заливаємо зверху кремом зі сметани з цукру, прикрашаємо чізкейк шоколадним топінгом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками