Як приготувати бюджетний чізкейк – покрокова інструкція
КРОК 1. Робимо основу: перетираємо печиво в крихту або перебиваємо в блендері
КРОК 2. Додаємо цукор, вершкове масло і перемішуємо до отримання однорідної маси
КРОК 3. Вистилаємо пергаментом дно форми для випічки та викладаємо в неї крихту з масла і печива, утрамбовуючи й формуючи основу для торта
КРОК 4. Готуємо начинку: з’єднуємо яйця, жовтки, сир, дитячі сирки, вершковий сир і цукор
КРОК 5. Додаємо крохмаль, ванільний цукор, сметану та перебиваємо все до однорідної консистенції
КРОК 6. Викладаємо сирну начинку на основу, рівномірно розподіляємо її
КРОК 7. Загортаємо форму з тортом в два шари фольги, верх залишаємо відкритим. Ставимо торт на деко з водою та випікаємо в попередньо розігрітій до 180 ° С духовці. Готовність торта перевіряємо дерев’яною паличкою.
КРОК 8. Охолоджуємо чізкейк поступово – спочатку в прочинених духовці, потім при кімнатній температурі
КРОК 9. Дістаємо охолоджене торт з форми, заливаємо зверху кремом зі сметани з цукру, прикрашаємо чізкейк шоколадним топінгом.
ГОТУЄМО З НАМИ
Чізкейк з сезонними ягодами: ТОП-3 рецепти
Інструкція з фото з приготування бюджетного чизкейка
.jpg)
Продукти для чизкейку
.jpg)
Робимо основу: перетираємо печиво в крихту або перебиваємо в блендері
.jpg)
Додаємо цукор, вершкове масло
.jpg)
Перемішуємо до отримання однорідної маси
.jpg)
Вистилаємо пергаментом дно форми для випічки та викладаємо в неї крихту з масла і печива
.jpg)
Формуємо основу для торта
.jpg)
Готуємо начинку
.jpg)
З’єднуємо яйця, жовтки, сир, дитячі сирки, вершковий сир і цукор
.jpg)
Додаємо крохмаль, ванільний цукор, сметану
.jpg)
Перебиваємо все до однорідної консистенції
.jpg)
Викладаємо сирну начинку на основу, рівномірно розподіляємо її
.jpg)
Загортаємо форму з тортом в два шари фольги, верх залишаємо відкритим.

Дістаємо охолоджене торт з форми, заливаємо зверху кремом зі сметани з цукру, прикрашаємо чізкейк шоколадним топінгом.