Мармуровий чізкейк – рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Ванільний цукор1 ч.л.
Лимонна цедра1 ч.л.
Яйця4 шт
Вода0.50 склянка
рохмаль кукурудзяний (для начинки)20 г
Вершковий сир (для начинки)225 г
Цукрова пудра (для начинки)300 г
Сир сухий (для начинки)500 г
Персики (для начинки)4.50 шт
Цукрова пудра (для тесту)4 ст.л.
Вершкове масло (для тесту)100 г
Борошно (для тесту)250 г
Какао30 г
Сметана (для сиру) 25%500 г
Закваска (для сиру)1000 мл
Додати в список покупок

Приготування вершкового сиру

  • Сметану змішуємо з закваскою і виливаємо на друшляк, застелений марлею.
  • Ми залишаємо на ніч, щоб стекла сироватка.
  • На наступний день ставимо сир під гніт, щоб прибрати рідину.

Приготування коржа для чізкейку

  • Цукрову пудру змішуємо з борошном.
  • Масло (холодне) нарізаємо брусочками і викладаємо в борошно з пудрою.
  • Холодними руками (їх можна охолодити в мисці з льодом) розминаємо масло з сухими інгредієнтами до отримання олійно-борошняної крихти.
  • Тісто викладаємо у форму для запікання, формуючи тонкий корж з бортиками.
  • Розміщуємо форму в розігріту до 150 ° С духовку на 20 хвилин. Готовий корж охолоджуємо.

Начинку приготувати так для чізкейку

  • Персики очищаємо від шкірки, видаляємо кісточки й нарізаємо кубиками.
  • Крохмаль розводимо у воді.
  • Сир (без зайвої рідини і кімнатної температури) збиваємо з цукровою пудрою.
  • Додаємо вершковий сир, цедру, яйця, розведений крохмаль і ванільний цукор.
  • Поділяємо навпіл вийшла начинку і в одну частину додаємо какао.

Приготування чізкейку

  • Стінки форми і корж змащуємо розтопленим вершковим маслом.
  • На корж викладаємо невелику кількістю білої начинки, розподіляємо її рівним шаром і покриваємо шматочками персиків.
  • На персики викладаємо чотири гірки з начинки білого кольору.
  • Між ними наливаємо начинку з додаванням какао. Акуратно змішуємо обидва види начинки, щоб вийшов мармуровий візерунок.
    Розміщуємо чізкейк в розігріту до 150 ° С духовку на 60 хвилин. Потім, не відкриваючи духовки і не виймаючи з неї пиріг, охолоджуємо чізкейк протягом години.

Тонкощі приготування чізкейку

  • Базова кількість масла в рецепті – 100 г. Але в залежності від борошна, кількість масла можна збільшити: тісто має злегка прилипати до рук.

ГОТУЄМО З НАМИ
Сільський чізкейк з гарбузом (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками