Мармуровий чізкейк – рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Ванільний цукор1 ч.л.
Лимонна цедра1 ч.л.
Яйця4 шт
Вода0.50 склянка
рохмаль кукурудзяний (для начинки)20 г
Вершковий сир (для начинки)225 г
Цукрова пудра (для начинки)300 г
Сир сухий (для начинки)500 г
Персики (для начинки)4.50 шт
Цукрова пудра (для тесту)4 ст.л.
Вершкове масло (для тесту)100 г
Борошно (для тесту)250 г
Какао30 г
Сметана (для сиру) 25%500 г
Закваска (для сиру)1000 мл
Додати в список покупок

Приготування вершкового сиру

  • Сметану змішуємо з закваскою і виливаємо на друшляк, застелений марлею.
  • Ми залишаємо на ніч, щоб стекла сироватка.
  • На наступний день ставимо сир під гніт, щоб прибрати рідину.

Приготування коржа для чізкейку

  • Цукрову пудру змішуємо з борошном.
  • Масло (холодне) нарізаємо брусочками і викладаємо в борошно з пудрою.
  • Холодними руками (їх можна охолодити в мисці з льодом) розминаємо масло з сухими інгредієнтами до отримання олійно-борошняної крихти.
  • Тісто викладаємо у форму для запікання, формуючи тонкий корж з бортиками.
  • Розміщуємо форму в розігріту до 150 ° С духовку на 20 хвилин. Готовий корж охолоджуємо.

Начинку приготувати так для чізкейку

  • Персики очищаємо від шкірки, видаляємо кісточки й нарізаємо кубиками.
  • Крохмаль розводимо у воді.
  • Сир (без зайвої рідини і кімнатної температури) збиваємо з цукровою пудрою.
  • Додаємо вершковий сир, цедру, яйця, розведений крохмаль і ванільний цукор.
  • Поділяємо навпіл вийшла начинку і в одну частину додаємо какао.

Приготування чізкейку

  • Стінки форми і корж змащуємо розтопленим вершковим маслом.
  • На корж викладаємо невелику кількістю білої начинки, розподіляємо її рівним шаром і покриваємо шматочками персиків.
  • На персики викладаємо чотири гірки з начинки білого кольору.
  • Між ними наливаємо начинку з додаванням какао. Акуратно змішуємо обидва види начинки, щоб вийшов мармуровий візерунок.
    Розміщуємо чізкейк в розігріту до 150 ° С духовку на 60 хвилин. Потім, не відкриваючи духовки і не виймаючи з неї пиріг, охолоджуємо чізкейк протягом години.

Тонкощі приготування чізкейку

  • Базова кількість масла в рецепті – 100 г. Але в залежності від борошна, кількість масла можна збільшити: тісто має злегка прилипати до рук.

ГОТУЄМО З НАМИ
Сільський чізкейк з гарбузом (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини
Швидкі десерти на Новий рік 2019

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік