Мармуровий чізкейк – рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Ванільний цукор1 ч.л.
Лимонна цедра1 ч.л.
Яйця4 шт
Вода0.50 склянка
рохмаль кукурудзяний (для начинки)20 г
Вершковий сир (для начинки)225 г
Цукрова пудра (для начинки)300 г
Сир сухий (для начинки)500 г
Персики (для начинки)4.50 шт
Цукрова пудра (для тесту)4 ст.л.
Вершкове масло (для тесту)100 г
Борошно (для тесту)250 г
Какао30 г
Сметана (для сиру) 25%500 г
Закваска (для сиру)1000 мл
Додати в список покупок

Приготування вершкового сиру

  • Сметану змішуємо з закваскою і виливаємо на друшляк, застелений марлею.
  • Ми залишаємо на ніч, щоб стекла сироватка.
  • На наступний день ставимо сир під гніт, щоб прибрати рідину.

Приготування коржа для чізкейку

  • Цукрову пудру змішуємо з борошном.
  • Масло (холодне) нарізаємо брусочками і викладаємо в борошно з пудрою.
  • Холодними руками (їх можна охолодити в мисці з льодом) розминаємо масло з сухими інгредієнтами до отримання олійно-борошняної крихти.
  • Тісто викладаємо у форму для запікання, формуючи тонкий корж з бортиками.
  • Розміщуємо форму в розігріту до 150 ° С духовку на 20 хвилин. Готовий корж охолоджуємо.

Начинку приготувати так для чізкейку

  • Персики очищаємо від шкірки, видаляємо кісточки й нарізаємо кубиками.
  • Крохмаль розводимо у воді.
  • Сир (без зайвої рідини і кімнатної температури) збиваємо з цукровою пудрою.
  • Додаємо вершковий сир, цедру, яйця, розведений крохмаль і ванільний цукор.
  • Поділяємо навпіл вийшла начинку і в одну частину додаємо какао.

Приготування чізкейку

  • Стінки форми і корж змащуємо розтопленим вершковим маслом.
  • На корж викладаємо невелику кількістю білої начинки, розподіляємо її рівним шаром і покриваємо шматочками персиків.
  • На персики викладаємо чотири гірки з начинки білого кольору.
  • Між ними наливаємо начинку з додаванням какао. Акуратно змішуємо обидва види начинки, щоб вийшов мармуровий візерунок.
    Розміщуємо чізкейк в розігріту до 150 ° С духовку на 60 хвилин. Потім, не відкриваючи духовки і не виймаючи з неї пиріг, охолоджуємо чізкейк протягом години.

Тонкощі приготування чізкейку

  • Базова кількість масла в рецепті – 100 г. Але в залежності від борошна, кількість масла можна збільшити: тісто має злегка прилипати до рук.

ГОТУЄМО З НАМИ
Сільський чізкейк з гарбузом (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці