Готуємо начинку для шаурми
Куряче філе нарізаємо скибочками або смужками, злегка змащуємо олією та приправляємо. Залишаємо на 5 хвилин, потім обсмажуємо на розпеченій сковороді до хрусткої скоринки 10 хвилин.
Капусту і огірки нарізаємо соломкою, а помідори — напівкільцями.
Готуємо соус
Змішуємо пару ложок майонезу й сметани. Туди ж додаємо часник, пропущений через часникодавку, а також сіль і перець.
Завертаємо лаваш
- Лаваш візуально ділимо на дві частини горизонтально — нижню посередині змащуємо соусом і викладаємо зверху начинку: капусту, помідори, курку, потім знову капусту, помідори і знову соус.
- Тепер візуально ділимо лаваш на 3 частини вертикально, начинка повинна лежати внизу центральної частини з відступом до краю в кілька сантиметрів. Звертаємо лаваш спочатку з боків, як би «закриваючи» начинку з двох сторін збоку.
- Далі, закриваємо нижню частину — ту, де був відступ. Крутимо шаурму до верху, згортаючи в щільний рулет з закритими боками.
Викладаємо шаурму на розпечену суху сковорідку і смажимо до золотистої скоринки.
Читайте також: