ГОТУЄМО З НАМИ
Бутерброд з червоним тунцем
Бутерброди з солодким перцем
СКЛАДОВІ
- Хліб чорний (скибочка) – 1 шт.
- Сирок плавлений – 0,5 шт.
- Яйце (варене) – 0,5 шт.
- Перець солодкий – 10 г
- Палички крабові – 1 шт.
- Часник – за смаком
- Зелень – за смаком
- Майонез – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Сирок натираємо на крупній тертці та змішуємо з подрібненими яйцями, дрібно нарізаними крабовими паличками, дрібно нарізаним перцем і пропущеним через часниковий прес часником. Заправляємо суміш майонезом і намазуємо на хліб.
Бутерброд з оселедцевим паштетом
СКЛАДОВІ
- Оселедець — 150 г
- Яйце (варене) — 0,5 шт.
- Сирок плавлений — 0,5 шт.
- Майонез — за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Оселедець, яйце і сирок пропускаємо через м’ясорубку 2 рази, додаємо майонез, добре перемішуємо і намазуємо на хліб.
ГОТУЄМО З НАМИ
Дієтичний фарширований перець (фоторецепт)
Бутерброд з сиром і шпинатом
СЛАДОВІ
- Кремовий сир — 90 г
- Козячий сир — 30 г
- Шпинат — 40 г
- Тост — 4 шт.
- Чері — 3 шт.
- Соус Вучешир — за смаком
- Сіль — за смаком
- Перець — за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
З’єднуємо розм’якшений кремовий сир, козячий сир, дрібно нарізаний шпинат і соус. Додаємо сіль і перець.
Намазуємо отриману масу на тости, розрізаємо їх на трикутники, прикрашаємо половинками чері і подаємо.
Канапе з креветками
СКЛАДОВІ
- Креветки (рублені) — 65 г
- Кремовий сир — 23 г
- Соус Чилі — 0,5 ст.л.
- Хрон (готовий) — 0,5 ч.л.
- Тости — 3 шт.
- Креветки (цілі) — 12 шт.
- Петрушка — 12 гілочок
- Сіль — за смаком
- Перець — за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
З’єднуємо дрібно нарізані креветки з розм’якшеним сиром, соусом і хроном.
Додаємо сіль і перець.
Намазуємо отриману масу на тости, розрізаємо їх на трикутники, прикрашаємо креветками, петрушкою і подаємо.
Канапе з копченим лососем
СКЛАДОВІ
- Тости — 3 шт.
- Майонез домашній — 30 г
- Лосось (скибочки) — 3 шт.
- Зелена цибуля (рублена) — 30 г
- Каперси — 1,5 ст.л.
- Лимонний сік — 0,5 ст.л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Змащуємо тости майонезом.
Зверху кладемо по шматочку лосося, посипаємо зеленою цибулею, прикрашаємо каперсами і злегка скроплюємо лимонним соком.
ГОТУЄМО З НАМИ
Меню на день народження: огляд найбільш смачних страв
Овочеві канапе
СКЛАДОВІ
- Морква (терта) – 1,5 ст.л.
- Перець зелений солодкий – 23 г
- Помідор – 23 г
- Кремовий сир – 30 г
- Тости – 3 шт.
- Селера (шматочки) – 12 шт.
- Гриби (мариновані) – 2 шт.
- Соус Вучешир – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
З’єднуємо моркву, дрібно нарізаний перець, розм’якшений кремовий сир, дрібно нарізаний помідор і соус. Додаємо сіль, перець, перемішуємо і намазуємо на тости.
Розрізаємо тости на трикутники, прикрашаємо кожен трикутник нарізаним по діагоналі шматочком селери, дрібно нарізаними грибами і подаємо.
Бутерброд з грибами
СКЛАДОВІ
- Сир – 200 г
- Печериці – 100 г
- Цибуля – 80 г
- Масло вершкове – 40 г
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
- Зелень – за смаком
- Хліб – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Печериці дрібно нарізаємо й обсмажуємо на вершковому маслі з дрібно нарізаною цибулею.
Охолоджуємо, змішуємо з сиром і пропускаємо суміш через м’ясорубку.
Додаємо сіль, перець, зелень і намазуємо на хліб.
Бутерброд з редисом
СКЛАДОВІ
- Редис — 200 г
- Яйця — 2 шт.
- Сметана — 150 г
- Кріп (подрібнений) — 1 ст.л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо і дрібно нарізаємо.
Редис обполіскуємо, відрізаємо хвостики, а листя промиваємо.
Редис натираємо на крупній тертці, додаємо тонко нарізане листя редису і змішуємо зі сметаною і дрібно нарізаними яйцями.
Додаємо за смаком сіль, подрібнений кріп і намазуємо на хліб.
ГОТУЄМО З НАМИ
Меню для пікніка: 12 смачних ідей
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти на пікнік