Гриби, фаршировані рисом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепти на Новий рік 2018
Гриби, фаршировані рисом і запечені в духовці до золотистої скоринки - смачна і ситна страва для пісного меню!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Печериці4 шт
Відварений рис2 ст.л.
Рослинна олія1 ст.л.
Корінь петрушки1 ст.л.
Панірувальні сухарі за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати гриби, фаршировані рисом

Читайте також: Кращі рецепти на Різдво 2018

  1. Гриби очищаємо, промиваємо і відокремлюємо капелюшки від ніжок
  2. Ніжки нарізаємо і тушкуємо в олії з подрібненим коренем петрушки до готовності. Додаємо варений рис і солимо
  3. Капелюшки грибів солимо і наповнюємо фаршем
  4. Викладаємо фаршировані капелюшки в форму для запікання, змащену маслом. Фарш, що залишився, викладаємо гіркою і посипаємо панірувальними сухарями
  5. Запікаємо гриби в розігрітій до 200 ° С духовці до золотистого кольору

Читайте також: Фаршировані печериці: покроковий рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Кабачкова ікра як у магазині
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
На пікнік: сендвіч Джої (фоторецепт)
Закуска із огірків з шинкою і помідорами (фоторецепт)
Лаваш з овочами
ТОП-3 рецепти сирної маси для бутербродів
Тещин язик з баклажанів
Курячі крильця в пивному клярі
Смажені кабачки з часником – рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму