Форшмак з сиром


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Як приготувати форшмак з оселедцю в молоці з сиром

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Сир твердий100г
Оселедець1шт
Картопля варена2шт
Яйця3шт
Сметана1склянка
Перецьза смаком
Зеленьза смаком

Як приготувати форшмак з сиром – покроковий рецепт

  1. Оселедець вимочуємо в молоці від 12 до 20 годин (в залежності від солоності риби).
  2. Потім оселедець дрібно рубаємо, додаємо картопляне пюре, склянку сметани, тертий сир, сирі жовтки і перець.
  3. Все розтираємо і відразу змішуємо зі збитими білками. Викладаємо масу на застелений і змащений маслом деко і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до рум’яної.

Подаємо форшмак з рубаною зеленню

Читайте також: Піца 4 сира: рецепт приготування



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Чіабатта з оливками
Сочевиця з грибами і шпинатом
Жульєн в мультиварці
Вінегрет з печерицями (фоторецепт)
Пісний квасолевий суп
Квашена капуста (фоторецепт)
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Печиво Горішки
Млинцева запіканка
Cмугасті млинці
Чай з прянощами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити