Форшмак з сиром


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Як приготувати форшмак з оселедцю в молоці з сиром

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Сир твердий100г
Оселедець1шт
Картопля варена2шт
Яйця3шт
Сметана1склянка
Перецьза смаком
Зеленьза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати форшмак з сиром – покроковий рецепт

  1. Оселедець вимочуємо в молоці від 12 до 20 годин (в залежності від солоності риби).
  2. Потім оселедець дрібно рубаємо, додаємо картопляне пюре, склянку сметани, тертий сир, сирі жовтки і перець.
  3. Все розтираємо і відразу змішуємо зі збитими білками. Викладаємо масу на застелений і змащений маслом деко і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до рум’яної.

Подаємо форшмак з рубаною зеленню

Читайте також: Піца 4 сира: рецепт приготування



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити