Форшмак з сиром

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Єврейська кухня
Як приготувати форшмак з оселедцю в молоці з сиром
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сир твердий100 г
Оселедець1 шт
Картопля варена2 шт
Яйця3 шт
Сметана1 склянка
Перець за смаком
Зелень за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати форшмак з сиром – покроковий рецепт

  1. Оселедець вимочуємо в молоці від 12 до 20 годин (в залежності від солоності риби).
  2. Потім оселедець дрібно рубаємо, додаємо картопляне пюре, склянку сметани, тертий сир, сирі жовтки і перець.
  3. Все розтираємо і відразу змішуємо зі збитими білками. Викладаємо масу на застелений і змащений маслом деко і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до рум’яної.

Подаємо форшмак з рубаною зеленню

Читайте також: Піца 4 сира: рецепт приготування

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками