Свіжий сендвіч з редису, бринзи та цибулі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчуванняПікнік
Легкий і неймовірно смачний сендвіч — поєднання хрусткого редису, кислуватої та м'якої бринзи й освіжаючої цибулі урізноманітить будь-який пікнік!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Редис300 г
Зелена цибуля50 г
Бринза150 г
Петрушка40 г
Масло50 г
Сільза смаком
Чорний хлібза смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Грецький соус Цацики

Як приготувати сендвич з редисом

  1. Редис очищаємо від зелені та корінців, миєму та кладемо на 15 хвилин в холодну воду — це прибере зайву гіркоту.
  2. Обсушуємо редьку паперовою серветкою та розрізаємо кожну головку навпіл.
  3. Бринзу нарізаємо рівними скибочками. Викладаємо на скибочки чорного хліба редис, бринзу, вимиті й обсушені пір’ячко зеленої цибулі та свіжу петрушку.

Подаємо сендвічі з вершковим маслом і сіллю, щоб кожен міг намазати сендвічі за бажанням.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кабачкова ікра як у магазині
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
На пікнік: сендвіч Джої (фоторецепт)
Закуска із огірків з шинкою і помідорами (фоторецепт)
Лаваш з овочами
ТОП-3 рецепти сирної маси для бутербродів
Тещин язик з баклажанів
Курячі крильця в пивному клярі
Смажені кабачки з часником – рецепт
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Сирні кульки з авокадо
Чіпси з кабачків (Все буде добре, відео)
Хрусткі кабачки з сиром
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині