Свіжий сендвіч з редису, бринзи та цибулі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчуванняПікнік
Легкий і неймовірно смачний сендвіч — поєднання хрусткого редису, кислуватої та м'якої бринзи й освіжаючої цибулі урізноманітить будь-який пікнік!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Редис300 г
Зелена цибуля50 г
Бринза150 г
Петрушка40 г
Масло50 г
Сіль за смаком
Чорний хліб за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Грецький соус Цацики

Як приготувати сендвич з редисом

  1. Редис очищаємо від зелені та корінців, миєму та кладемо на 15 хвилин в холодну воду — це прибере зайву гіркоту.
  2. Обсушуємо редьку паперовою серветкою та розрізаємо кожну головку навпіл.
  3. Бринзу нарізаємо рівними скибочками. Викладаємо на скибочки чорного хліба редис, бринзу, вимиті й обсушені пір’ячко зеленої цибулі та свіжу петрушку.

Подаємо сендвічі з вершковим маслом і сіллю, щоб кожен міг намазати сендвічі за бажанням.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка