Панир Тика

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Индийская кухня очень пряная и ароматная. Придать своей трапезе индийский шарм можно, приготовив нежную закуску из брынзы и овощей от шеф-повара Фрэнки Тексейра
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Брынза100 г
Лук репчатый45 г
Перец болгарский30 г
Кефир (нежирный)50 г
Помидор30 г
Имбирь (корень)5 г
Кумин (молотый)1 г
Соль2 г
Перец красный острый (молотый)1 г
Куркума (молотая)1 г
Приправа «Гарам масала»2 г
Масло сливочное10 г
Лимон1 шт
Додати в список покупок

Smachno.ua благодарит ресторан «НИРВАНА Lounge» и шеф-повара Фрэнки Тексейра за помощь в подготовке материала

Совет от шеф-повара Фрэнки Тексейра:

Для приготовления «Панир Тика» берите твердую, несоленую брынзу.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рогалики, фаршировані бринзою з кмином
Цибулеві кільця з кунжутом
Шашлик із крабових паличок у паніровці
Тарталетки — 5 простих рецептів
Холодець: рецепт приготування
Тушкована капуста: 5 домашніх рецептів
Частування для відьми (фоторецепт)
5 рецептів паштетів на будь-який смак
Тарталетки – 10 незвичайних рецептів
Суботні закуски: 5 простих рецептів
Жульен в лаваші
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Сосиски в тісті з 2 складових
Кекси із картопляного пюре з часниковими чипсами
Картопля пай: простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо