Панир Тика


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


простий рецепт

Индийская кухня очень пряная и ароматная. Придать своей трапезе индийский шарм можно, приготовив нежную закуску из брынзы и овощей от шеф-повара Фрэнки Тексейра

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Брынза100г
Лук репчатый45г
Перец болгарский30г
Кефир (нежирный)50г
Помидор30г
Имбирь (корень)5г
Кумин (молотый)1г
Соль2г
Перец красный острый (молотый)1г
Куркума (молотая)1г
Приправа «Гарам масала»2г
Масло сливочное10г
Лимон1шт
Додати в список покупок

Smachno.ua благодарит ресторан «НИРВАНА Lounge» и шеф-повара Фрэнки Тексейра за помощь в подготовке материала

Совет от шеф-повара Фрэнки Тексейра:

Для приготовления «Панир Тика» берите твердую, несоленую брынзу.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Смажені кабачки з часником – рецепт
Сирні кульки з авокадо
Чіпси з кабачків (Все буде добре, відео)
Варення із кабачків з апельсиновими цукатами від Євгена Клопотенка (фото)
Фаршировані кабачки в духовці (фоторецепт)
Медовуха (фоторецепт)
Курячі крильця в пивному клярі
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Шоколадне морозиво (фоторецепт)
Простий рецепт кабачкової ікри
Лосось, запечений на мангалі (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити