Панир Тика

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Индийская кухня очень пряная и ароматная. Придать своей трапезе индийский шарм можно, приготовив нежную закуску из брынзы и овощей от шеф-повара Фрэнки Тексейра
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Брынза100 г
Лук репчатый45 г
Перец болгарский30 г
Кефир (нежирный)50 г
Помидор30 г
Имбирь (корень)5 г
Кумин (молотый)1 г
Соль2 г
Перец красный острый (молотый)1 г
Куркума (молотая)1 г
Приправа «Гарам масала»2 г
Масло сливочное10 г
Лимон1 шт
Додати в список покупок

Smachno.ua благодарит ресторан «НИРВАНА Lounge» и шеф-повара Фрэнки Тексейра за помощь в подготовке материала

Совет от шеф-повара Фрэнки Тексейра:

Для приготовления «Панир Тика» берите твердую, несоленую брынзу.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Кабачкова ікра як у магазині
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
На пікнік: сендвіч Джої (фоторецепт)
Закуска із огірків з шинкою і помідорами (фоторецепт)
Лаваш з овочами
ТОП-3 рецепти сирної маси для бутербродів
Тещин язик з баклажанів
Курячі крильця в пивному клярі
Смажені кабачки з часником – рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму