Панир Тика

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Индийская кухня очень пряная и ароматная. Придать своей трапезе индийский шарм можно, приготовив нежную закуску из брынзы и овощей от шеф-повара Фрэнки Тексейра
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Брынза100 г
Лук репчатый45 г
Перец болгарский30 г
Кефир (нежирный)50 г
Помидор30 г
Имбирь (корень)5 г
Кумин (молотый)1 г
Соль2 г
Перец красный острый (молотый)1 г
Куркума (молотая)1 г
Приправа «Гарам масала»2 г
Масло сливочное10 г
Лимон1 шт
Додати в список покупок

Smachno.ua благодарит ресторан «НИРВАНА Lounge» и шеф-повара Фрэнки Тексейра за помощь в подготовке материала

Совет от шеф-повара Фрэнки Тексейра:

Для приготовления «Панир Тика» берите твердую, несоленую брынзу.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля пай: простий рецепт
Сир, панірований в сухарях
Лаваш з помідорами та куркою
5 кращих рецептів фастфуду в домашніх умовах
Буряк по-корейски
Квашена капуста (Все буде добре)
Просте яблучне пюре
Мариновані гриби з сиром
Білі гриби з білим вином
Як приготувати горіхову пасту в домашніх умовах: ТОП-5 рецептів
Український снікерс: рецепт меленого сала з часником
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак