Малинове варення – покроковий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перед приготуванням малину краще не мити, так як ягоди набирають воду, і варення стає рідким. Якщо ж малина заражена личинками плодової мухи, то замочіть їх у підсоленій воді (20 г солі на 980 мл води), видаліть черв'яків і промийте ягоди під проточною холодною водою.

Складові для малинового варення:

  • Малина1 кг
  • Цукор1 кг
  • Сіль60 г
  • Лимонний сік5 мл

Готуємо малинове варення:

1. Акуратно в друшляку промийте малину в сольовому розчині кількома порціями.

2. Сполосніть чистою водою. Засипте цукром і залиште на 4 години.

3. Після цього проваріть малину на невеликому вогні 5-7 хвилин після закипання.

4. Знімайте піну і не перемішуйте варення. За хвилину до повної готовності додайте лимонний сік.

5. Закатайте малинове варення.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Полуничний джем “П’ятихвилинка”

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму