Шашлик у банці від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачноСергій Калінін розповів, як побувати на шашликах, не виходячи з дому. І показав покроково, як приготувати шашлик в банці в духовці!

Інгредієнти:

свинина1 кг

цибуля ріпчаста4 шт.

гірчиця1 ст. л.

перець1 ч. л.

сметана (15%) – 200 мл

горілка30 мл

сіль2 ч. л.

копчене сало200 г

рис230 г

сік половини лимона1 ст. л.shashlik-v-banke-v-duhovke1

Приготування:

Наріжте м’ясо кубиками розмірами 4х4 см.

Наріжте цибулю півкільцями і змішайте з м’ясом.

Половину м’яса замаринуйте у суміші гірчиці, чорного перцю та соку лимона.

Другу половину замаринуйте в суміші сметани, горілки, солі і перцю.

Залиште замариноване м’ясо на годину.

Копчене сало наріжте на пластинки товщиною 1 см. Замариноване м’ясо нанизуйте на дерев’яні шпажки по 4 шматочки на кожну, чергуючи з копченим салом.

Кінці шпажок щільно обмотайте фольгою. На дно двох дволітрових банок насипте по 1/2 склянки рису.

Зверху викладіть півкільця цибулі з маринаду. Поставте по 3 шпажки з м’ясом.

Горлечка банок щільно обмотайте шарами фольги.

Поставте банки в холодну духовку.

Запікайте шашлик при температурі 220 градусів протягом 1 години 15 хвилин. Залиште їх в духовці ще на 15 хвилин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму