Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Справжній шашлик з баранини від повелителя шашликів! Володар титулу «Золотий шеф-кухар України» Мікаель Ароян знає, як замаринувати баранину і приготувати смачний шашлик з баранини. Своїми знаннями він ділився з нами і телеведучим і шоуменом Дмитром Коляденком

Готуємо з нами: Гострий соус до шашлику

Шашлик з баранини в цибульно-винному маринаді по-кавказьки

СКЛАДОВІ

  • Молода баранина (окіст) – 1 кг
  • Цибуля – 0,5 кг
  • Чорний мелений перець
  • Сухе червоне вино – 150 мл
  • Сіль – 1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Очищаємо баранину від сухожилля і плівок, нарізаємо шматочками 3х3 см.
  2. Цибулю нарізаємо соломкою, солимо і мнемо, щоб він пустив сік. М’ясо перчимо.
  3. Змішуємо цибулю і м’ясо, додаємо вино. Перемішуємо, залишаємо маринуватися на 30-60 хвилин, накривши посуд плівкою з отворами.
  4. Потім нанизуємо шматочки м’яса на шампури і смажимо над розпеченим вугіллям протягом 15 хвилин.
  5. У процесі приготування перевертаємо шампури і поливаємо шашлик маринадом, розведеним водою в пропорціях 1: 1.

 

Готуємо з нами: Курячий шашлик в горіховому маринаді

Шашлик з баранини в йогуртно-мятному маринаді

СКЛАДОВІ

  • Молода баранина (окіст) – 1 кг
  • Натуральний йогурт – 200 мл
  • Оливкова олія – 4 ст.л.
  • Лимон – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Чебрець – 0,5 ч.л.
  • Розмарин – 0,5 ч.л.
  • М’ята – 6-7 листочків
  • Чорний мелений перець
  • Сіль – 2 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Підготовлену баранину нарізаємо шматочками 3х3 см. Змішуємо йогурт з оливковою олією, чебрецем, розмарином, сіллю.
  2. Натираємо цедру лимона, вичавлюємо сік, додаємо в суміш листя м’яти, цедру і сік, перчимо, перемішуємо.
  3. Кладемо в маринад шматочки м’яса і маринуємо 30-60 хвилин. Після цього можна нанизувати м’ясо і готувати шашлик на розжареному вугіллі протягом 15 хвилин.

 

Готуємо з нами: Найсмачніший маринад для шашлика з баранини: рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)