Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Справжній шашлик з баранини від повелителя шашликів! Володар титулу «Золотий шеф-кухар України» Мікаель Ароян знає, як замаринувати баранину і приготувати смачний шашлик з баранини. Своїми знаннями він ділився з нами і телеведучим і шоуменом Дмитром Коляденком

Готуємо з нами: Гострий соус до шашлику

Шашлик з баранини в цибульно-винному маринаді по-кавказьки

СКЛАДОВІ

  • Молода баранина (окіст) – 1 кг
  • Цибуля – 0,5 кг
  • Чорний мелений перець
  • Сухе червоне вино – 150 мл
  • Сіль – 1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Очищаємо баранину від сухожилля і плівок, нарізаємо шматочками 3х3 см.
  2. Цибулю нарізаємо соломкою, солимо і мнемо, щоб він пустив сік. М’ясо перчимо.
  3. Змішуємо цибулю і м’ясо, додаємо вино. Перемішуємо, залишаємо маринуватися на 30-60 хвилин, накривши посуд плівкою з отворами.
  4. Потім нанизуємо шматочки м’яса на шампури і смажимо над розпеченим вугіллям протягом 15 хвилин.
  5. У процесі приготування перевертаємо шампури і поливаємо шашлик маринадом, розведеним водою в пропорціях 1: 1.

 

Готуємо з нами: Курячий шашлик в горіховому маринаді

Шашлик з баранини в йогуртно-мятному маринаді

СКЛАДОВІ

  • Молода баранина (окіст) – 1 кг
  • Натуральний йогурт – 200 мл
  • Оливкова олія – 4 ст.л.
  • Лимон – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Чебрець – 0,5 ч.л.
  • Розмарин – 0,5 ч.л.
  • М’ята – 6-7 листочків
  • Чорний мелений перець
  • Сіль – 2 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Підготовлену баранину нарізаємо шматочками 3х3 см. Змішуємо йогурт з оливковою олією, чебрецем, розмарином, сіллю.
  2. Натираємо цедру лимона, вичавлюємо сік, додаємо в суміш листя м’яти, цедру і сік, перчимо, перемішуємо.
  3. Кладемо в маринад шматочки м’яса і маринуємо 30-60 хвилин. Після цього можна нанизувати м’ясо і готувати шашлик на розжареному вугіллі протягом 15 хвилин.

 

Готуємо з нами: Найсмачніший маринад для шашлика з баранини: рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму