Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Справжній шашлик з баранини від повелителя шашликів! Володар титулу «Золотий шеф-кухар України» Мікаель Ароян знає, як замаринувати баранину і приготувати смачний шашлик з баранини. Своїми знаннями він ділився з нами і телеведучим і шоуменом Дмитром Коляденком

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Готуємо з нами: Гострий соус до шашлику

Шашлик з баранини в цибульно-винному маринаді по-кавказьки

СКЛАДОВІ

  • Молода баранина (окіст) – 1 кг
  • Цибуля – 0,5 кг
  • Чорний мелений перець
  • Сухе червоне вино – 150 мл
  • Сіль – 1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Очищаємо баранину від сухожилля і плівок, нарізаємо шматочками 3х3 см.
  2. Цибулю нарізаємо соломкою, солимо і мнемо, щоб він пустив сік. М’ясо перчимо.
  3. Змішуємо цибулю і м’ясо, додаємо вино. Перемішуємо, залишаємо маринуватися на 30-60 хвилин, накривши посуд плівкою з отворами.
  4. Потім нанизуємо шматочки м’яса на шампури і смажимо над розпеченим вугіллям протягом 15 хвилин.
  5. У процесі приготування перевертаємо шампури і поливаємо шашлик маринадом, розведеним водою в пропорціях 1: 1.

 

Готуємо з нами: Курячий шашлик в горіховому маринаді

Шашлик з баранини в йогуртно-мятному маринаді

СКЛАДОВІ

  • Молода баранина (окіст) – 1 кг
  • Натуральний йогурт – 200 мл
  • Оливкова олія – 4 ст.л.
  • Лимон – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Чебрець – 0,5 ч.л.
  • Розмарин – 0,5 ч.л.
  • М’ята – 6-7 листочків
  • Чорний мелений перець
  • Сіль – 2 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Підготовлену баранину нарізаємо шматочками 3х3 см. Змішуємо йогурт з оливковою олією, чебрецем, розмарином, сіллю.
  2. Натираємо цедру лимона, вичавлюємо сік, додаємо в суміш листя м’яти, цедру і сік, перчимо, перемішуємо.
  3. Кладемо в маринад шматочки м’яса і маринуємо 30-60 хвилин. Після цього можна нанизувати м’ясо і готувати шашлик на розжареному вугіллі протягом 15 хвилин.

 

Готуємо з нами: Найсмачніший маринад для шашлика з баранини: рецепт



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
заморозить клубнику, как заморозить клубнику, заморозить клубнику на зиму, как правильно заморозить клубнику, как заморозить клубнику на зиму
Як заморозити полуницю
заливной пирог с клубникой и сметаной
Заливний пиріг з полуницею і сметаною