Страви на грилі від Вінченцо Барба («Все буде смачно!»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Відразу чотири страви на грилі нас навчить готувати маестро ресторанного світу Вінченцо Барба. А допомогти йому в цьому зголосився психолог Дмитро Карпачов

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кулінарний професіоналізм кухаря Вінченцо Барба відзначений двома зірками Мішлен! Про це ми розповіли Дмитру перед тим, як запросити його на шоу, і він з величезним ентузіазмом погодився прийняти в ньому участь.
«У мене вдома живе молодий підростаючий організм, мій син, якому точно потрібні білки і я постійно намагаюся готувати йому щось смачне і корисне, – розповідає Дмитро Карпачов. – Але в останній раз, коли я намагався готувати для сина гриль, він вийшов, м’яко кажучи, дуже дивним. Я вирішив скористатися можливістю навчитися у професіонала, як готувати смачну їжу, тим більше, що я і сам люблю поїсти ».

Курячий шашлик на шпазці з овочами

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 3 шт.
  • Молоко – 200 мл
  • Помідори черрі – 12 шт.
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Розмарин – 1 ч. л.
  • Фенхель – 1 ч. л.
  • Рослинна олія – ​​1 ст. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Промите і обсушене куряче філе нарізаємо кубиками розміром близько 3 см.
  2. Заливаємо м’ясо молоком на пару хвилин.
  3. Додаємо розмарин та фенхель.
  4. Перець чистимо від насіння і нарізаємо квадратиками близько 3 см.
  5. Цибулю нарізаємо кільцями.
  6. М’ясо дістаємо з молока, злегка просушуємо.
  7. Нанизуємо курячий шашлик на шпажки, попередньо вимочені у воді.
  8. Починаємо і закінчуємо кожен курячий шашлик помідором.
  9. Змащуємо рафінованою олією овочі на шашликах, солимо, перчимо.
  10. Викладаємо курячий шашлик нещільно на решітку.
  11. Готуємо 15 хвилин.
  12. Перевертаємо через 2 хвилини.
  13. Після приготування кладемо на шашлички трохи вершкового масла, даємо їм полежати 5 хвилин під фольгою для соковитості.
  14. Для ароматної масляної заправки знадобиться оливкова олія, розмарин, чебрець, часник, сіль.
  15. Нагріваємо на вогні масло з травами і часником, не доводячи до кипіння.
  16. Додаємо трохи солі.
  17. Поливаємо заправкою готові шашлички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
М’ятно-лимонний маринад для курки («Все буде добре»)

Рецепти для пікніка


Лосось на грилі з вершковим соусом

Інгредієнти:

Стейк лосося (сьомги або форелі) – 3 шт.
Лимони – 3 шт.
Чорний бальзамічний оцет – 3 ст. л.
Часник – 1 зубчик
Чебрець – 0,5 ч. л. сухого або свіжого
Чорний мелений перець
Сіль
Вершкове масло -120 г
Лимонний сік – 1 ст. л.
Сухий фенхель – 1 ч. Л.
Часник – 1 зубчик
Вершки (33%) – 225 мл
Куркума – 1 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Готуємо маринад. Змішуємо чорний бальзамічний оцет, часник, свіжий чебрець, чорний мелений перець, сіль.
  2. Рибні стейки змащуємо маринадом і залишаємо на 15 хвилин. Потім обсушуємо.
  3. Лимони нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо їх на решітку, зверху – рибу і знову – лимон.
  4. Запікаємо рибу з двох сторін приблизно 10 хвилин.
  5. Готуємо запашний вершковий соус.
  6. Вершкове масло, лимонний сік, фенхель, лимонний сік, вичавлений часник прогріваємоо на слабкому вогні, доки масло не розплавиться.
  7. Додаємо вершки, куркуму, сіль.
  8. Через декілька хвилин, коли вершки загустішають – знімаємо з вугілля. Рибний стейк поливаємо соусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Що завернути в лаваш: 8 смачних варіацій


Картопля, запечена в фользі з пломбіром

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль, перець – за смаком
  • Розмарин, фенхель – щіпка
  • Цедра лимону – за смаком
  • Пломбір – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 3 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Чисту картоплю в шкірці протикаємо виделкою в декількох місцях, змащуємо оливковою олією.
  2. Тонко нарізаємо часник.
  3. На лист фольги викладаємо часник, сіль, перець, розмарин, цедру лимона.
  4. Зверху викладаємо картоплю, обкатавши її в спеціях.
  5. В середині кожної картоплі робимо хрестоподібний надріз, викладаємо на нього шматочок вершкового масла.
  6. Загортаємо картоплю зі спеціями в фольгу.
  7. Запікаємо близько 40 хвилин.
  8. Потім обережно відкриваємо фольгу, на розріз викладаємо пломбір.
  9. Знову акуратно загортаємо фольгу і на 3 хвилини залишаємо картоплю на решітці допікатися разом з морозивом.

Карамелізовані фрукти-гриль з корицею

Інгредієнти:

  • Яблука – 2 шт.
  • Груші – 2 шт.
  • Кориця – 1 ст. л.
  • Цукор – 4 ст. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. З вимитих фруктів видаляємо серцевину.
  2. Нарізаємо фрукти тонкими пластинами.
  3. Збризгуємо лимонним соком.
  4. Засипаємо фрукти в харчовий пакет, додаємо цукор, корицю.
  5. Перемішуємо прямо в пакеті.
  6. Шматочки яблук і груш викладаємо на гриль.
  7. Обсмажуємо з двох боків до утворення золотистої карамельної скоринки по 2-3 хвилини з кожного боку.


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити