Пивна піца


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

pizza-beer

світле пиво – 280 мл

темне пиво – 100 мл

борошно – 400 г

куряче філе – 100 г

бекон – 80 г

помідори – 300 г (3 шт.)

шампіньйони – 60 г

сир твердий – 150 г

перець чилі – 5 г

петрушка – 5 гілочок

цукор – 2 г

орегано – 3 г

сіль – 15 г

олія – 80 мл

Змішайте борошно із цукром та сіллю, поступово влийте пиво з олією. Замісіть тісто у пружну кулю, накрите рушником та залиште на 30 хв.

Приготуйте соус. Викладіть у чашу подрібнювача нарізані скибочками помідори без шкірки (2 шт.), кубики перцю чилі, сіль та мелений орегано. Подрібніть до однорідної маси.

Готове тісто розкачайте у пласт діаметром 30 см, змастіть соусом. Зверху викладіть слайси курки, тушкованої у темному пиві. Між шматочками курки викладіть смужки обсмаженого бекону, зверху розкладіть слайси свіжих шампіньйонів. Поверх грибів – викладіть кільця помідорів.

Борти піци змастіть олією. Присипте піцу твердим сиром та запікайте у духовці протягом 15 хвилин за температури 180 °C. Готову піцу посипте подрібненою петрушкою.

Video: Як приготувати пивну піцу?

Дивіться рецепт оригінальної пивної піци на сайті шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити