Пивна піца


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

pizza-beer

світле пиво – 280 мл

темне пиво – 100 мл

борошно – 400 г

куряче філе – 100 г

бекон – 80 г

помідори – 300 г (3 шт.)

шампіньйони – 60 г

сир твердий – 150 г

перець чилі – 5 г

петрушка – 5 гілочок

цукор – 2 г

орегано – 3 г

сіль – 15 г

олія – 80 мл

Змішайте борошно із цукром та сіллю, поступово влийте пиво з олією. Замісіть тісто у пружну кулю, накрите рушником та залиште на 30 хв.

Приготуйте соус. Викладіть у чашу подрібнювача нарізані скибочками помідори без шкірки (2 шт.), кубики перцю чилі, сіль та мелений орегано. Подрібніть до однорідної маси.

Готове тісто розкачайте у пласт діаметром 30 см, змастіть соусом. Зверху викладіть слайси курки, тушкованої у темному пиві. Між шматочками курки викладіть смужки обсмаженого бекону, зверху розкладіть слайси свіжих шампіньйонів. Поверх грибів – викладіть кільця помідорів.

Борти піци змастіть олією. Присипте піцу твердим сиром та запікайте у духовці протягом 15 хвилин за температури 180 °C. Готову піцу посипте подрібненою петрушкою.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити