Пивна піца – рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ця страва буде актуальною завжди та всюди, особливо якщо потрібно швидко, але якісно перекусити. А для дружньої вечірки — це взагалі незамінний варіант. Готується легко та швидко. Розповідаємо, як приготувати смачну пивну піцу, яка дасть фору навіть традиційній італійській

Як приготувати пивну піцу

Інгредієнти:

  • світле пиво – 280 мл;
  • темне пиво – 100 мл;
  • борошно – 400 г;
  • куряче філе – 100 г;
  • бекон – 80 г;
  • помідори – 3 шт.;
  • печериці – 60 г;
  • сир твердий – 150 г;
  • перець чилі – 5 г;
  • петрушка – 5 гілочок;
  • цукор – 2 г;
  • орегано – 3 г;
  • сіль – 15 г;
  • олія – 80 мл.

 

Спосіб приготування

  1. Змішайте борошно із цукром і сіллю, поступово влийте пиво з олією. Замісіть тісто у пружну кулю, накрите рушником та залиште на 30 хвилин.
  2. Приготуйте соус. Викладіть у чашу подрібнювача нарізані скибочками помідори без шкірки (2 шт.), кубики перцю чилі, сіль та мелений орегано. Подрібніть до однорідної маси.
  3. Готове тісто розкачайте у пласт діаметром 30 см, змастіть соусом. Зверху викладіть слайси курки, тушкованої у темному пиві. Між шматочками курки викладіть смужки обсмаженого бекону, зверху розкладіть слайси свіжих печериць. Поверх грибів – викладіть кільця помідорів.
  4. Борти піци змастіть олією. Присипте піцу твердим сиром та запікайте у духовці протягом 15 хвилин за температури 180 °C. Готову піцу посипте подрібненою петрушкою.

Video: Пивна піца: відеорецепт приготування страви

Відеорецепт пивної піци. Як приготувати пивну піцу — покроковий рецепт з відео

ГОТУЄМО З НАМИ
Піца народів світу

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариноване сало: рецепт в цибулинні
Как правильно и вкусно приготовить сало в рассоле?
Копчене сало
Пікантне сало від Ігоря Місевича
Буженина для гурманов
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Як вибрати якісне сало? Поради Ігоря Місевича
РЕЦЕПТ: Буженина запеченная в духовке от Ярославы Федоровой
Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом
Пресоване запечене сало
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці