Піца 4 сира: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухняДень Святого Валентина
Рецепт приготування популярної італійської піци досить простий. Крім чотирьох видів сира для її начинки можна використовувати пряні трави і гострі приправи.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Моцарела30 г
Часник0.50 зубчик
Пармезан1 ст.л.
Кедрові горішки10 г
Руккола20 г
Оливкова олія1.50 ст.л.
Сир Гауда30 г
Адигейський сир30 г
Сухі дріжджі (пакетик)0.30 шт
Борошно150 г
Перець за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати піцу 4 сира

1. З борошна, солі (0.25 ч.л.), дріжджів, теплої води (90 мл) і оливкової олії (0.5 ст.л.) замішуємо тісто. Відправляємо його в тепле місце, накриваємо серветкою і залишаємо на 30 хвилин. Даємо піднятися. Через півгодини ще раз вимішуємо тісто і залишаємо на 10 хвилин.

2. Рукколу миємо, обсушуємо і подрібнюємо разом з кедровими горіхами. Змішуємо з тертим пармезаном і оливковою олією, що залишилась, доводячи масу до консистенції пасти.

3. Часник очищаємо і подрібнюємо за допомогою преса. Додаємо в масу, солимо і перчимо.

4. Духовку нагріваємо до 200 ° С. Моцареллу нарізаємо кубиками, гауду і адигейський сир натираємо на крупній тертці

5. Готове тісто розгортаємо на посипаній борошном робочій поверхні. Перекладаємо корж на змащене жиром деко, викладаємо пасту з руколою.

6. Посипаємо сиром і випікаємо протягом 20 хвилин до появи красивої коричневої скоринки.

Читайте також: Піца по-сицилійськи

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Лазанья: 5 рецептів приготування
Лазанья (фоторецепт)
Як приготувати лазанью з лаваша
Як приготувати фарширований перець

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти