Піца 4 сира: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухняДень Святого Валентина
Рецепт приготування популярної італійської піци досить простий. Крім чотирьох видів сира для її начинки можна використовувати пряні трави і гострі приправи.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Моцарела30 г
Часник0.50 зубчик
Пармезан1 ст.л.
Кедрові горішки10 г
Руккола20 г
Оливкова олія1.50 ст.л.
Сир Гауда30 г
Адигейський сир30 г
Сухі дріжджі (пакетик)0.30 шт
Борошно150 г
Перецьза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати піцу 4 сира

1. З борошна, солі (0.25 ч.л.), дріжджів, теплої води (90 мл) і оливкової олії (0.5 ст.л.) замішуємо тісто. Відправляємо його в тепле місце, накриваємо серветкою і залишаємо на 30 хвилин. Даємо піднятися. Через півгодини ще раз вимішуємо тісто і залишаємо на 10 хвилин.

2. Рукколу миємо, обсушуємо і подрібнюємо разом з кедровими горіхами. Змішуємо з тертим пармезаном і оливковою олією, що залишилась, доводячи масу до консистенції пасти.

3. Часник очищаємо і подрібнюємо за допомогою преса. Додаємо в масу, солимо і перчимо.

4. Духовку нагріваємо до 200 ° С. Моцареллу нарізаємо кубиками, гауду і адигейський сир натираємо на крупній тертці

5. Готове тісто розгортаємо на посипаній борошном робочій поверхні. Перекладаємо корж на змащене жиром деко, викладаємо пасту з руколою.

6. Посипаємо сиром і випікаємо протягом 20 хвилин до появи красивої коричневої скоринки.

Читайте також: Піца по-сицилійськи

Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Картопля по-селянськи: простий рецепт
Спаржа з рисом
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Кролик у вершках від Тетяни Литвинової (фоторецепт)
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
маффины с черешней, рецепт маффинов с черешней пошагово, состав маффинов с черешней, как готовить маффины с черешней, как приготовить маффины с черешней пошагово, маффины с черешней рецепт
Апетитні мафіни з черешнею