Полуничні капкейки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

iStock-6144120382

борошно – 200 г

сіль – 5 г

розпушувач – 10 г

цукрова пудра – 200 г 

вершкове масло – 150 г

полуниця – 350 г

яйця – 3 шт.

молоко 2,5% – 40 мл

вершки 33% – 150 мл

сир 15% – 100 г

для прикрашання:

пластівці мигдалю – 20 г

полуниця – 30 г

лохина – 20 г

порічки – 20 г

Готуємо полуничні капкейки:

1. Наріжте 5 ягід полуниці невеликими кубиками і покладіть на 30 хвилин у морозилку.

2. Приготуйте тісто. 200 г полуниці перебийте в пюре. Вершкове масло збийте з цукровою пудрою. Додайте  до нього полуничне пюре, яйця та молоко. Збийте суміш до однорідності.

3. З‘єднайте борошно з розпушувачем. Частинами додайте суху суміш до рідкої маси. Перемішайте. Потім додайте до тіста заморожені кубики полуниці.

4. Наповніть силіконові форми тістом на 2/3. Випікайте впродовж 20 хвилин за температури 180 градусів.

5. Приготуйте крем. Перетріть через сито сир, додайте цукрову пудру, збийте до однорідної маси. Окремо збийте вершки. Змішайте вершки з сиром.

6. Перекладіть спечені капкейки у паперові розетки. Вкрийте  вершково-сирним кремом. Прикрасьте пластівцями мигдалю та свіжими ягодами.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити