Полуничні капкейки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

iStock-6144120382

Складові:

  • борошно – 200 г
  • сіль – 5 г
  • розпушувач – 10 г
  • цукрова пудра – 200 г
  • вершкове масло – 150 г
  • полуниця – 350 г
  • яйця – 3 шт.
  • молоко 2,5% – 40 мл
  • вершки 33% – 150 мл
  • сир 15% – 100 г

для прикрашання:

  • пластівці мигдалю – 20 г
  • полуниця – 30 г
  • лохина – 20 г
  • порічки – 20 г

Готуємо полуничні капкейки:

1. Наріжте 5 ягід полуниці невеликими кубиками і покладіть на 30 хвилин у морозилку.

2. Приготуйте тісто. 200 г полуниці перебийте в пюре. Вершкове масло збийте з цукровою пудрою. Додайте  до нього полуничне пюре, яйця та молоко. Збийте суміш до однорідності.

3. З‘єднайте борошно з розпушувачем. Частинами додайте суху суміш до рідкої маси. Перемішайте. Потім додайте до тіста заморожені кубики полуниці.

4. Наповніть силіконові форми тістом на 2/3. Випікайте впродовж 20 хвилин за температури 180 градусів.

5. Приготуйте крем. Перетріть через сито сир, додайте цукрову пудру, збийте до однорідної маси. Окремо збийте вершки. Змішайте вершки з сиром.

6. Перекладіть спечені капкейки у паперові розетки. Вкрийте  вершково-сирним кремом. Прикрасьте пластівцями мигдалю та свіжими ягодами.

Video: Як приготувати полуничні капкейки?

Дивіться рецепт полуничних капкейків на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею