Капкейки: 5 рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
5 рецептів капекейків: класичний, за 15 хвилин в мікрохвильовці, яблучні, гарбузові та з солоною карамеллю від Ектора Хіменес-Браво.
Зберегти в кулінарну книгу

Класичний рецепт капкейків

Складові

Для капкейків:

  • Вершкове масло – 200 г;
  • Борошно – 400 г;
  • Цукор – 300 г;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Молоко – 240 мл;
  • Розпушувач – 2 ч.л .;
  • Сіль – 2 дрібки;
    Для крему:
  • Цукрова пудра – 150 г;
  • Вода – 100 мл;
  • Вершкове масло – 200 г

Як приготувати капкейки

  1. Добре збиваємо масло і цукор. Додаємо яйця і сіль і знову добре збиваємо.
  2. Додаємо просіяне борошно, перемішане з розпушувачем, добре розмішуємо, додаємо молоко і знову розмішуємо.
  3. Вкладаємо в формочки паперові стаканчики для кексів, наповнюємо тістом трохи більше, ніж наполовину, і ставимо в гарячу духовку (175 С) на 30 хвилин. Даємо охолонути.

Як приготувати начинку для капкейків читайте тут.


Капкейки за 15 хвилин в мікрохвильовці

Складові:

  • Борошно – 4 ст. л.,
  • Цукор – 4 ст. л.,
  • Какао – 2 ст. л.,
  • Яйця – 2 шт.,
  • Олія – ​​2 ст. л .;
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.

Покроковий рецепт приготування капкейків за 15 хвилин

  1. Змішуємо всі інгредієнти, збиваємо міксером на повільній швидкості. Має вийти тісто, по консистенції схоже на сметану.
  2. Розливаємо тісто по чашках, наповнивши їх тільки на половину. Ставимо в мікрохвильовку на 3-4 хвилини. Стежимо, щоб тісто не переливалося через край.
  3. Дістаємо готові капкейки, даємо трохи охолонути і подаємо до столу, не виймаючи з чашок.
  4. Можна в тісто додати сухофрукти, цедру, свіжі ягоди або подрібнені горіхи. Готові тортики прикрашаємо цукровою пудрою, низькокалорійними вершками або кремом.

Солоні карамельні капкейки від Ектора

Складові:

  • Масло вершкове (для крему) – 200 г;
  • Сир Філадельфія – 220 г;
  • Солона карамель – 100 г;
  • Цукрова пудра – 500 г;
  • Сметана – 100 мл;
  • Сода – 1 ч. л .;
  • Розпушувач – 1 ч. л .;
  • Борошно – 2 склянки;
  • Яйця – 3 шт .;
  • Вода гаряча -1 стакан;
  • Какао 200 г;
  • Цукор 200 г;
  • Масло вершкове 200 г;
  • Сіль 0,5 ч. л.;
  • Морська сіль – 1.5 ст. л.;

Як приготувати солоні карамельні капкейки

  1. Готуємо солону карамель. Спочатку на сковороді розтоплюємо 400 г цукру. Потім додаємо 12 ст. л. масла, все добре перемішуємо і обережно додаємо 200 мл вершків (30%).
  2. В кінці кладемо 1 ч. л. морської солі. Перекладаємо в скляну тару. Карамель можна використовувати протягом двох тижнів.
  3. Готуємо крем для капкейків. Філадельфію збиваємо з маслом і поступово додаємо цукор. В кінці невеликими порціями кладемо цукрову пудру. Перемішуємо.

Продовження рецепта читайте тут.


Яблучні капкейки

Складові:

  • Олія – ​​60 мл;
  • Яблука – 2 шт .;
  • Борошно пшеничне – 300 г;
  • Кефір – 225 г;
  • Цукор тростинний – 100 г;
  • Кедрові горіхи – 100 г;
  • Яйце – 1 шт .;
  • Розпушувач – 2 ч. л.;
  • Кориця мелена – 1 ч. л.;
  • Сода – 1 ч. л.;
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування яблучних капкейків

  1. Змішуємо борошно, цукор, розпушувач, соду і сіль. Беремо іншу ємність і змішуємо кефір з олією і яйцем. Після цього в кефірну суміш додаємо раніше приготовлене борошно.
  2. Очистивши яблука від шкірки, нарізаємо їх невеликими кубиками і додаємо в тісто разом з горіхами. Наповнюємо формочки сумішшю, посипаємо корицею і випікаємо 25 хвилин в духовці при температурі 200 градусів.

Гарбузові капкейкі

Складові:

  • Яйця – 2 шт .;
  • Ваніль, пакетики – 1 шт;
  • Соняшникова олія – ​​60 мл;
  • Йогурт / кефір – 120 мл;
  • Мускатний горіх – 1 ч.л .;
  • Кориця – 1 ч.л .;
  • Розпушувач для тіста – 1 шт .;
  • Вершкове масло (для горіхової крихти) – 50 г;
  • Мед – 120 мл;
  • Горіхи – 100 г;
  • Борошно – 200 г;
  • Гарбузове пюре – 200 г;
  • Цукор – за смаком;
  • Вершки жирні (для соусу) – 250 мл;
  • Ягоди (для соусу) – 200 г;
  • Цукор (для соусу) – 4 ст. л.

ГОТУЄМО З НАМИ
Страви із гарбуза: 5 рецептів

Приготування капкейків

  1. Для приготування тіста спочатку змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, мускатний горіх, корицю, розпушувач, ванілін, сіль. Окремо з’єднуємо рідкі компоненти: кефір / йогурт, мед, яйця, соняшникова олія, гарбузове пюре. Обидві суміші добре перемішуємо.
  2. У змащені маслом форми для капкейків викладаємо тісто і посипаємо горіховою крихтою. Для її приготування горіхи добре перемелюємо і змішуємо з вершковим маслом і цукром. Капкейки випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 20-30 хвилин. Після капкейки виймаємо і даємо охолонути у формі близько 10 хвилин.

Як приготувати ягідно-вершковий соус тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Празький торт: кращі рецепти
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
Халва із гарбуза

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів