Царський балик з коропа

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

короп – 2 кг

сіль (крупнокристалічна) – 150 г

цукор – 25 г

Філе коропа посипте сіллю та цукром, поставте під гніт на 3 дні в холодильник.

Промите лушпиння цибулі залийте 1 скл. води і проваріть 5 хв. Злийте відвар та остудіть.

Промийте філе коропа, залийте водою так, щоб вона покрила рибу. Додайте цибулевий відвар і залиште на 4 год. Вимочене філе просушіть, покладіть на решітку, встановлену на мисці. Поставте у холодильник на 12 год. Потім загорніть кожне філе у марлю та покладіть у холодильник на 15 днів.

Video: Як приготувати царський балик з коропа?

Дивіться рецепт пікантного царського балика з коропа на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками