Царський балик з коропа

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

короп – 2 кг

сіль (крупнокристалічна) – 150 г

цукор – 25 г

Філе коропа посипте сіллю та цукром, поставте під гніт на 3 дні в холодильник.

Промите лушпиння цибулі залийте 1 скл. води і проваріть 5 хв. Злийте відвар та остудіть.

Промийте філе коропа, залийте водою так, щоб вона покрила рибу. Додайте цибулевий відвар і залиште на 4 год. Вимочене філе просушіть, покладіть на решітку, встановлену на мисці. Поставте у холодильник на 12 год. Потім загорніть кожне філе у марлю та покладіть у холодильник на 15 днів.

Video: Як приготувати царський балик з коропа?

Дивіться рецепт пікантного царського балика з коропа на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині