Інгредієнти:
- Виноградний сік – 200 мл
- Мед – 50 мл
- Палички кориці – 2 шт.
- Гвоздика – 3 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Апельсин – 1 шт.
Як готувати безалкогольний глінтвейн:
Продукти для напою: виноградний сік, апельсин, лимон, гвоздика, палички кориці, мед
Крок 1. Скибочками нарізаємо лимон та апельсин
Крок 2. Беремо келих для глінтвейну, в нього по черзі додаємо шматочки цитрусових, палички кориці та пару бутонів гвоздики
Крок 3. Беремо невелику каструльку, вливаємо в неї виноградний сік, додаємо мед та палички кориці
Крок 4. Ставимо каструльку з соком на плиту та нагріваємо (але не кип’ятимо!)
Крок 5. Для подачі глінтвейну нарізаємо апельсин, посередині скибочки робимо надріз та закріплюємо на келиху
Крок 6. Наливаємо гарячий виноградний сік в келих для глінтвейну та даємо напою настоятися 5 хвилин
Безалкогольний глінтвейн готовий!