Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Героїня серіаліті Київ вдень та вночі Альбіна поділилася рецептом зі своєю колегою Оксаною та нами рецептом безалкогольного глінтвейну, який просто незамінний в холоди!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

  • Виноградний сік – 200 мл
  • Мед – 50 мл
  • Палички кориці – 2 шт.
  • Гвоздика – 3 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Апельсин – 1 шт.

Як готувати безалкогольний глінтвейн:

Продукти для напою: виноградний сік, апельсин, лимон, гвоздика, палички кориці, мед

Крок 1. Скибочками нарізаємо лимон та апельсин

Крок 2. Беремо келих для глінтвейну, в нього по черзі додаємо шматочки цитрусових, палички кориці та пару бутонів гвоздики

Крок 3. Беремо невелику каструльку, вливаємо в неї виноградний сік, додаємо мед та палички кориці

Крок 4. Ставимо каструльку з соком на плиту та нагріваємо (але не кип’ятимо!)

Крок 5. Для подачі глінтвейну нарізаємо апельсин, посередині скибочки робимо надріз та закріплюємо на келиху

Крок 6. Наливаємо гарячий виноградний сік в келих для глінтвейну та даємо напою настоятися 5 хвилин

Безалкогольний глінтвейн готовий!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Торт Черепаха від Тетяни Литвинової
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Картопля від Ектора Хіменеса-Браво і Євгена Сморигіна (Все буде смачно)
Вареники з ягодами від Миколи Тищенка
Вареники від Алли Ковальчук і Володимира Бойко (Все буде смачно)
Вареники з м’ясом, грибами й картоплею від Ектора Хіменес-Браво


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити