Як приготувати торт Мурашник
Інгредієнти:
Для тіста:
- борошно — 3,5 склянки;
- цукор — 1/2 склянки;
- сметана — 200 г;
- вершкове масло — 200 г;
- сода — 1/2 ч. л.;
- сіль — дрібка.
Для крему:
- згущене молоко — 1 банка;
- вершкове масло — 200 г.
Спосіб приготування
- Просіюємо борошно. Додаємо в неї маргарин, цукор, сметану, сіль, соду та все перемішуємо.
- Тісто пропускаємо через м’ясорубку та викладаємо на деко. Запікаємо при 180 ° С до золотистого кольору.
- Поки печеться тісто, готуємо крем: у миску кладемо масло, відкриваємо варене згущене молоко (варити його потрібно протягом 1,5 години). Збиваємо масло зі згущеним молоком до однорідної маси.
- Коли печиво спечеться, перекладаємо його в миску і подрібнюємо товкачем до стану крупинок. Виливаємо в крупинки крем. Все ретельно перемішуємо.
- Беремо велику тарілку і викладаємо торт Мурашник гіркою.
- Прибираємо в холодильник на 3-4 години.