Рисовий пудинг з фундуком від Оксани з Київ вдень та вночі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Дуже смачний пудинг з фундука, без грама цукру, та ще й який не потрібно випікати в духовці! Готує незвичайний десерт героїня популярного серіаліті Київ вдень та вночі Оксана.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

Для основи:

  • Обсмажений фундук – 1,5 склянки
  • Фініки – 8-9 шт.

Для крему:

  • Рисове борошно – (1/2 склянки, можна брати борошно з коричневого рису)
  • Соєве (мигдальне, або будь-яке інше) молоко – 1 стакан
  • Фініки – 8-10 шт.
  • Кокосове масло – 1,5 ст. л.

Як готувати крем для рисового пудингу:

Продукти для рисового пудингу: фундук, фініки, рисове борошно, кокосове масло, соєве молоко

Крок 1. Відміряємо півсклянки рисового борошна

Борошно можна зробити самим, подрібнивши рис в кавомолці.

Крок 2. Беремо каструлю, висипаємо в неї борошно, заливаємо молоком

Крок 3. Ставимо каструлю на плиту та варимо на повільному вогні до густого стану, періодично помішуючи. Після даємо рису кілька хвилин постояти гарячим під кришкою. Так він «довариться»

Крок 4. Додаємо в готову рисову суміш кокосове масло та перебиваємо це все блендером – повинен вийти густий крем


Як готувати основу з фундука та фініків:

Крок 1. Видаляємо з фініків кісточки та замочуємо у воді на 5 хвилин

Крок 2. Блендером подрібнюємо горіхи. Додаємо до них фініки та все це перебиваємо. Має вийти м’яке тісто

Крок 3. У силіконові формочки викладаємо тісто з горіхів та фініків

Крок 4. Викладаємо рисовий крем у формочки, зверху тіста з горіхів та фініків. Прибираємо в морозильну камеру до повного застигання (приблизно на годину). Дістаємо з формочок – рисовий десерт з фундуком готовий!



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Торт Черепаха від Тетяни Литвинової


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити