Рисовий пудинг з фундуком від Оксани з Київ вдень та вночі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Дуже смачний пудинг з фундука, без грама цукру, та ще й який не потрібно випікати в духовці! Готує незвичайний десерт героїня популярного серіаліті Київ вдень та вночі Оксана.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

Для основи:

  • Обсмажений фундук – 1,5 склянки
  • Фініки – 8-9 шт.

Для крему:

  • Рисове борошно – (1/2 склянки, можна брати борошно з коричневого рису)
  • Соєве (мигдальне, або будь-яке інше) молоко – 1 стакан
  • Фініки – 8-10 шт.
  • Кокосове масло – 1,5 ст. л.

Як готувати крем для рисового пудингу:

Продукти для рисового пудингу: фундук, фініки, рисове борошно, кокосове масло, соєве молоко

Крок 1. Відміряємо півсклянки рисового борошна

Борошно можна зробити самим, подрібнивши рис в кавомолці.

Крок 2. Беремо каструлю, висипаємо в неї борошно, заливаємо молоком

Крок 3. Ставимо каструлю на плиту та варимо на повільному вогні до густого стану, періодично помішуючи. Після даємо рису кілька хвилин постояти гарячим під кришкою. Так він «довариться»

Крок 4. Додаємо в готову рисову суміш кокосове масло та перебиваємо це все блендером – повинен вийти густий крем


Як готувати основу з фундука та фініків:

Крок 1. Видаляємо з фініків кісточки та замочуємо у воді на 5 хвилин

Крок 2. Блендером подрібнюємо горіхи. Додаємо до них фініки та все це перебиваємо. Має вийти м’яке тісто

Крок 3. У силіконові формочки викладаємо тісто з горіхів та фініків

Крок 4. Викладаємо рисовий крем у формочки, зверху тіста з горіхів та фініків. Прибираємо в морозильну камеру до повного застигання (приблизно на годину). Дістаємо з формочок – рисовий десерт з фундуком готовий!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Торт Черепаха від Тетяни Литвинової
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Картопля від Ектора Хіменеса-Браво і Євгена Сморигіна (Все буде смачно)
Вареники з ягодами від Миколи Тищенка
Вареники від Алли Ковальчук і Володимира Бойко (Все буде смачно)
Вареники з м’ясом, грибами й картоплею від Ектора Хіменес-Браво
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)
Торт П’яна вишня від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Гаспачо — рецепт від Сергія Калініна і Михайла Присяжнюка (Все буде смачно)
Сметанник від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Печінковий торт від Алли Ковальчук та Ольги Метельської (Все буде смачно)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити