Рисовий пудинг з фундуком від Оксани з Київ вдень та вночі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Дуже смачний пудинг з фундука, без грама цукру, та ще й який не потрібно випікати в духовці! Готує незвичайний десерт героїня популярного серіаліті Київ вдень та вночі Оксана.

Інгредієнти:

Для основи:

  • Обсмажений фундук – 1,5 склянки
  • Фініки – 8-9 шт.

Для крему:

  • Рисове борошно – (1/2 склянки, можна брати борошно з коричневого рису)
  • Соєве (мигдальне, або будь-яке інше) молоко – 1 стакан
  • Фініки – 8-10 шт.
  • Кокосове масло – 1,5 ст. л.

Як готувати крем для рисового пудингу:

Продукти для рисового пудингу: фундук, фініки, рисове борошно, кокосове масло, соєве молоко

Крок 1. Відміряємо півсклянки рисового борошна

Борошно можна зробити самим, подрібнивши рис в кавомолці.

Крок 2. Беремо каструлю, висипаємо в неї борошно, заливаємо молоком

Крок 3. Ставимо каструлю на плиту та варимо на повільному вогні до густого стану, періодично помішуючи. Після даємо рису кілька хвилин постояти гарячим під кришкою. Так він «довариться»

Крок 4. Додаємо в готову рисову суміш кокосове масло та перебиваємо це все блендером – повинен вийти густий крем


Як готувати основу з фундука та фініків:

Крок 1. Видаляємо з фініків кісточки та замочуємо у воді на 5 хвилин

Крок 2. Блендером подрібнюємо горіхи. Додаємо до них фініки та все це перебиваємо. Має вийти м’яке тісто

Крок 3. У силіконові формочки викладаємо тісто з горіхів та фініків

Крок 4. Викладаємо рисовий крем у формочки, зверху тіста з горіхів та фініків. Прибираємо в морозильну камеру до повного застигання (приблизно на годину). Дістаємо з формочок – рисовий десерт з фундуком готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук