5 легендарних тортів зі згущеним молоком

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Популярні та дуже смачні торти зі згущеним молоком "Три молока", "Рижик", "Мурашник", "Снікерс" і "Прага" можна легко приготувати вдома та зробити невеличкий сюрприз своїм близьким.
Зберегти в кулінарну книгу

Торт “Три молока”

Інгредієнти:

  • молоко – 150 мл;
  • згущене молоко – 400 мл;
  • сметана (25%) — 750 мл;
  • вершки (22%) – 250 г;
  • борошно – 250 г;
  • цукор – 200 г;
  • ванільний цукор – 3 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • вершкове масло – 50 г;
  • розпушувач – 5 г;
  • сіль – 3 г;
  • цукрова пудра – 150 г;
  • молочний шоколад – 100 г.

 

Дивіться, як приготувати торт “Три молока” тут.

Торт “Снікерс”

Інгредієнти:

  • борошно – 350 г ;
  • варене згущене молоко – 800 г;
  • какао-порошок – 30 г;
  • вершкове масло – 200 г;
  • цукор – 400 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • кефір – 400 мл;
  • ванільний цукор – 2 ч. л.
  • арахісова паста – 200 г
  • мед – 50 г;
  • молочний шоколад – 400 г.

 

Спосіб приготування

Розігріваємо духовку до температури 180 ° C. Вистилаємо пергаментним папером і змащуємо олією дві форми діаметром 24 см. Готуємо борошняну суміш: просіюємо 350 г борошна і 30 г какао-порошка, додаємо 2 чайні ложки розпушувача. У миску міксера відправляємо 200 г вершкового масла, збиваємо добіла. Не припиняючи збивати, в два прийоми додаємо 400 г цукру. Продовження рецепта тут.

Торт “Мурашник”

Інгредієнти:

  • борошно – 500 г;
  • розпушувач – 2 ч. л.;
  • вершкове масло – 400 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • молоко – 150 мл;
  • згущене молоко – 200 мл;
  • шоколад – 100 г.

 

Простий рецепт торта “Мурашник” ви можете дізнатися тут.

Торт “Рижик”

Інгредієнти:

  • борошно – 500 г;
  • цукор – 200 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • мед – 100 г;
  • вершкове масло – 300 г;
  • сода – 2 ч. л.;
  • згущене молоко – 400 г.

 

Як приготувати торт “Рижик” дивіться тут.

Празький торт

Інгредієнти:

Для тіста:

  • цукор – 1 склянка;
  • яйця – 3 шт.;
  • сметана – 1 склянка;
  • борошно – 1,5 склянка;
  • згущене молоко – 0,5 банки;
  • какао – 2 ст. л.;
  • сода – 1 ч. л.

 

Для крему:

  • згущене молоко – 0,5 банки;
  • вершкове масло – 150 г .

 

Для глазурі:

  • вершкове масло – 50 г;
  • цукор – 4 ст. л. ;
  • молоко – 2 ст. л.;
  • какао – 2 ст. л.;
  • коньяк для просочення – 50 мл.

 

Продовження рецепту Празького торта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Брауні: рецепти супершоколадного десерту

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці