Олександрійське тісто для пасок

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Паски з олександрійського тіста виходять неймовірно смачними! Рецепт олександрійської паски читайте на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко1 л
Цукор1 кг
Дріжджі свіжі150 г
Яйця10 шт
Борошно2 кг
Ванільний цукор2-3 пакетика
Сіль1 ч.л.
Родзинки200 г
Додати в список покупок

Як приготувати олександрійську паску: рецепт

1. Яйця злегка збиваємо, масло ріжемо шматочками, змішуємо з теплим молоком, цукром, дріжджами і залишаємо в теплому місці на 8-12 годин (можна на ніч).

2. Потім всипаємо 1 ч.л. солі, 200 гр. запарених родзинок, 2-3 пакетики ванільного цукру, борошно. Вимішуємо м’яке тісто (борошна піде приблизно 2 кг), вмочуючи руки в соняшникову олію.

3. Ставимо на розстійку на годину-півтори, поки тісто не збільшиться вдвічі, після чого заповнюємо 1/3 частину формочок, чекаємо поки підійде майже до країв і випікаємо при температурі 180 градусів до готовності. Верх пасок, що охололи змащуємо білковим кремом, прикрашаємо.

Читайте також: 

Всі рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування
Мурашник зі згущеним молоком
Сирний кекс
Медовик зі згущеним молоком – простий рецепт приготування
Рулет з абрикосами
Шоколадний бісквіт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму