Олександрійське тісто для пасок

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Паски з олександрійського тіста виходять неймовірно смачними! Рецепт олександрійської паски читайте на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко1 л
Цукор1 кг
Дріжджі свіжі150 г
Яйця10 шт
Борошно2 кг
Ванільний цукор2-3 пакетика
Сіль1 ч.л.
Родзинки200 г
Додати в список покупок

Як приготувати олександрійську паску: рецепт

1. Яйця злегка збиваємо, масло ріжемо шматочками, змішуємо з теплим молоком, цукром, дріжджами і залишаємо в теплому місці на 8-12 годин (можна на ніч).

2. Потім всипаємо 1 ч.л. солі, 200 гр. запарених родзинок, 2-3 пакетики ванільного цукру, борошно. Вимішуємо м’яке тісто (борошна піде приблизно 2 кг), вмочуючи руки в соняшникову олію.

3. Ставимо на розстійку на годину-півтори, поки тісто не збільшиться вдвічі, після чого заповнюємо 1/3 частину формочок, чекаємо поки підійде майже до країв і випікаємо при температурі 180 градусів до готовності. Верх пасок, що охололи змащуємо білковим кремом, прикрашаємо.

Читайте також: 

Всі рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Содники
Домашній медовик: 5 простих рецептів
Шоколадні оладки від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)
Торт Мурашник
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс
Кращі рецепти бананової випічки
Капкейки: 5 рецептів
Солоні карамельні капкейки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре)
Улюблені сирники: простий рецепт
Випічка за півгодини: 3 рецепта
Домашні десерти до ранкового чаю
Торт Наполеон (Все буде добре)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)