Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Чудові тарталетки з пісочного тіста з начинкою із полуниці і ревеню від кондитера Єлизавети Глинської
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно (для тіста)200 г
Масло вершкове (для тіста)100 г
Цукрова пудра (для тіста)100 г
Яєчні жовтки (для тіста)2 шт
Ревінь5 шт
Полуниця500 г
Імбир тертий0,5 ч.л.
Цукор3 ст.л.
Вода (для меренги)40 г
Яєчні білки (для меренги)55 г
Цукрова пудра (для меренги)150 г
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Конфітюр з полуниці

Як приготувати тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню

Готуємо тарталетки

Борошно (200 г) змішуємо з тертим охолодженим вершковим маслом і розтираємо руками, щоб вийшла крихта. Додаємо цукрову пудру і змішані з невеликою кількістю води (кілька столових ложок) жовтки. Замішуємо м’яке тісто (при необхідності додаємо ще борошно) і ретельно розтираємо його долонями. Загортаємо тісто в харчову плівку і кладемо на 30 хвилин в холодильник. Потім тісто розкладаємо у формочки для тарталеток і розподіляємо тонким шаром. Накриваємо тарталетки шматочком пергаменту, засипаємо горохом і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 15 хвилин. Згодом горох з пергаментом прибираємо і випікаємо тарталетки ще 5-7 хвилин.

Готуємо начинку із полуниці і ревеню

У пательню наливаємо трохи води і викладаємо в воду ревінь, нарізаний кубиками. Додаємо цукор і тушкуємо, поки ревінь не розм’якшиться. Додаємо нарізану скибочками полуницю, тертий імбир і тушкуємо ще 5 хвилин.

Готуємо італійську меренгу

Цукрову пудру змішуємо з водою, поміщаємо на середній вогонь, доводимо до кипіння і готуємо з моменту появи на поверхні бульбашок 3,5-4 хвилини. Білки збиваємо в піну і вливаємо в білки цукровий сироп. Збиваємо до тих пір, поки розчин не охолоне.

Збираємо тарталетки

Тарталетки охолоджуємо і дістаємо з формочок. Викладаємо в тарталетки (до середини) начинку з полуниці і ревеню. Зверху, за допомогою кондитерського мішка, викладаємо меренгу. Поміщаємо тарталетки в розігріту до 200 ° С духовку на 2 хвилини.

ГОТУЄМО З НАМИ
Охолоджуючий сорбет з ревеню

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
Халва із гарбуза
Десерт із айви
Бісквіт горіховий з грушево-рисовою начинкою
Айва, фарширована горіхами
Ведмедик Барні: рецепт приготування в домашніх умовах
Гарбузовий кекс: декілька оригінальних рецептів
Пироги з капустою: 5 рецептів
Кекс з сухофруктами в мультиварці
Яблука, печені з медом і горіхами, в мультиварці
Брауні: рецепти супершоколадного десерту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви