Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Чудові тарталетки з пісочного тіста з начинкою із полуниці і ревеню від кондитера Єлизавети Глинської
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно (для тіста)200 г
Масло вершкове (для тіста)100 г
Цукрова пудра (для тіста)100 г
Яєчні жовтки (для тіста)2 шт
Ревінь5 шт
Полуниця500 г
Імбир тертийч.л.
Цукор3 ст.л.
Вода (для меренги)40 г
Яєчні білки (для меренги)55 г
Цукрова пудра (для меренги)150 г
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Конфітюр з полуниці

Як приготувати тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню

Готуємо тарталетки

Борошно (200 г) змішуємо з тертим охолодженим вершковим маслом і розтираємо руками, щоб вийшла крихта. Додаємо цукрову пудру і змішані з невеликою кількістю води (кілька столових ложок) жовтки. Замішуємо м’яке тісто (при необхідності додаємо ще борошно) і ретельно розтираємо його долонями. Загортаємо тісто в харчову плівку і кладемо на 30 хвилин в холодильник. Потім тісто розкладаємо у формочки для тарталеток і розподіляємо тонким шаром. Накриваємо тарталетки шматочком пергаменту, засипаємо горохом і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 15 хвилин. Згодом горох з пергаментом прибираємо і випікаємо тарталетки ще 5-7 хвилин.

Готуємо начинку із полуниці і ревеню

У пательню наливаємо трохи води і викладаємо в воду ревінь, нарізаний кубиками. Додаємо цукор і тушкуємо, поки ревінь не розм’якшиться. Додаємо нарізану скибочками полуницю, тертий імбир і тушкуємо ще 5 хвилин.

Готуємо італійську меренгу

Цукрову пудру змішуємо з водою, поміщаємо на середній вогонь, доводимо до кипіння і готуємо з моменту появи на поверхні бульбашок 3,5-4 хвилини. Білки збиваємо в піну і вливаємо в білки цукровий сироп. Збиваємо до тих пір, поки розчин не охолоне.

Збираємо тарталетки

Тарталетки охолоджуємо і дістаємо з формочок. Викладаємо в тарталетки (до середини) начинку з полуниці і ревеню. Зверху, за допомогою кондитерського мішка, викладаємо меренгу. Поміщаємо тарталетки в розігріту до 200 ° С духовку на 2 хвилини.

ГОТУЄМО З НАМИ
Охолоджуючий сорбет з ревеню

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шоколадний торт з вишнею
Бісквіт: рецепт в 3 кроки
Вишневе клафуті (Все буде добре, відеорецепт)
Як зробити звичайний бісквіт: 3 простих рецепта
Як приготувати Тірамісу з вершками?
Як приготувати тісто для кексів?
Малиновий пиріг з заварним кремом (фото)
Малиновий тарт від Єлизавети Глинської (фото)
Панкейки з малиною
Пиріг з смородиною
Як приготувати торт Наполеон на пательні
Желе з порічок
Ніжні сирники з ягідним джемом
Торт без випічки з печива і бананів
Фісташкове морозиво
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею