Чурчхела

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиКавказька кухня
Назва "чурчхела" походить від грузинського слова "чуч-хела" — висушені ягоди без кісточок. Це традиційна кавказька смакота з нанизаних на нитку горіхів у загустілому сиропі з виноградного або гранатового соку
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Виноградний сік із білого винограду1 л
Кукурудзяне борошно200 г
Волоські горіхи за смаком
Цукор за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати чурчхелу

Виноградний сік доводимо до кипіння.

Горіхи нарізаємо великими шматочками і нанизуємо на товсту нитку.

У сік потроху починаємо додавати борошно, постійно помішуючи, і готуємо, поки в сиропі не перестане відчуватися смак борошна. Можна в сироп додати цукор — за смаком.

Опускаємо в отриману масу нитку з горіхами, даємо стекти зайвому сиропу, підвішуємо і залишаємо на 2 дні при кімнатній температурі, щоб чурчхела застигла.

ГОТУЄМО З НАМИ
Мармелад із черешні

Поділитися рецептом
Спробуй ще
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці