Як приготувати шарлотку
1. Білки відділяємо від жовтків
2. Взбиваємо їх з частиною цукру
3. Поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни
4. Кладемо соду та всипаємо просіяне борошно
5. В кінці кладемо жовтки. Добре збиваємо тісто
6. Яблука розрізаємо на 4 частини, видаляємо насіння та нарізаємо кубиком
7. Форму для запікання вистилає пергаментом, викладаємо на дно форми яблука і заливаємо тістом
8. Ставимо пиріг в розігріту до 220 ° С духовку. Коли пиріг почне підніматися, зменшуємо температуру до 180 ° С і доводимо шарлотку до готовності
9. Готовність шарлотки перевіряємо дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити з пирога сухою
ГОТУЄМО З НАМИ
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Фото інструкція приготування шарлотки
.jpg)
Продукти для шарлотки
.jpg)
Білки відділяємо від жовтків
.jpg)
Взбиваємо їх з частиною цукру
.jpg)
Взбиваємо їх з частиною цукру
.jpg)
Поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни
.jpg)
Збиваємо білки до пишної піни
.jpg)
Кладемо соду та всипаємо просіяне борошно
.jpg)
В кінці кладемо жовтки
.jpg)
Добре збиваємо тісто
.jpg)
Яблука розрізаємо на 4 частини, видаляємо насіння та нарізаємо кубиком
.jpg)
Форму для запікання вистилає пергаментом
.jpg)
Викладаємо на дно форми яблука і заливаємо тістом
.jpg)
Ставимо пиріг в розігріту до 220 ° С духовку. Коли пиріг почне підніматися, зменшуємо температуру до 180 ° С і доводимо шарлотку до готовності
.jpg)
Готовність пирога перевіряємо дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити з пирога сухою
Готовий пиріг злегка охолоджуємо і нарізаємо порційними шматочками. Шарлотка з яблуками готова!