Шарлотка з яблуками (фото рецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыРусская кухня
Цей рецепт настільки простий, що приготувати шарлотку можна навіть з дітьми. Все, що потрібно - півгодини вільного часу і допомога при нарізанні яблук і роботі з духовкою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця6 шт
Борошно1.50 склянка
Цукор1.50 склянка
Яблука великі2 шт
Сода0.50 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати шарлотку

1. Білки відділяємо від жовтків
2. Взбиваємо їх з частиною цукру
3. Поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни
4. Кладемо соду та всипаємо просіяне борошно
5. В кінці кладемо жовтки. Добре збиваємо тісто
6. Яблука розрізаємо на 4 частини, видаляємо насіння та нарізаємо кубиком
7. Форму для запікання вистилає пергаментом, викладаємо на дно форми яблука і заливаємо тістом
8. Ставимо пиріг в розігріту до 220 ° С духовку. Коли пиріг почне підніматися, зменшуємо температуру до 180 ° С і доводимо шарлотку до готовності
9. Готовність шарлотки перевіряємо дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити з пирога сухою

ГОТУЄМО З НАМИ
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Фото інструкція приготування шарлотки

Продукти для шарлотки

Продукти для шарлотки

рецепт шарлотки шаг 2

Білки відділяємо від жовтків

рецепт шарлотки шаг 3

Взбиваємо їх з частиною цукру

рецепт шарлотки шаг 4

Взбиваємо їх з частиною цукру

рецепт шарлотки шаг 5

Поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни

рецепт шарлотки шаг 6

Збиваємо білки до пишної піни

рецепт шарлотки шаг 7

Кладемо соду та всипаємо просіяне борошно

рецепт шарлотки шаг 8

В кінці кладемо жовтки

рецепт шарлотки шаг 9

Добре збиваємо тісто

рецепт шарлотки шаг 10

Яблука розрізаємо на 4 частини, видаляємо насіння та нарізаємо кубиком

рецепт шарлотки шаг 11

Форму для запікання вистилає пергаментом

рецепт шарлотки шаг 12

Викладаємо на дно форми яблука і заливаємо тістом

рецепт шарлотки шаг 13

Ставимо пиріг в розігріту до 220 ° С духовку. Коли пиріг почне підніматися, зменшуємо температуру до 180 ° С і доводимо шарлотку до готовності

рецепт шарлотки шаг 14

Готовність пирога перевіряємо дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити з пирога сухою

шарлотка рецепт

Готовий пиріг злегка охолоджуємо і нарізаємо порційними шматочками. Шарлотка з яблуками готова!

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці