Шарлотка з яблуками (фото рецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиРосійська кухня
Цей рецепт настільки простий, що приготувати шарлотку можна навіть з дітьми. Все, що потрібно - півгодини вільного часу і допомога при нарізанні яблук і роботі з духовкою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця6 шт
Борошно1.50 склянка
Цукор1.50 склянка
Яблука великі2 шт
Сода0.50 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати шарлотку

1. Білки відділяємо від жовтків
2. Взбиваємо їх з частиною цукру
3. Поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни
4. Кладемо соду та всипаємо просіяне борошно
5. В кінці кладемо жовтки. Добре збиваємо тісто
6. Яблука розрізаємо на 4 частини, видаляємо насіння та нарізаємо кубиком
7. Форму для запікання вистилає пергаментом, викладаємо на дно форми яблука і заливаємо тістом
8. Ставимо пиріг в розігріту до 220 ° С духовку. Коли пиріг почне підніматися, зменшуємо температуру до 180 ° С і доводимо шарлотку до готовності
9. Готовність шарлотки перевіряємо дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити з пирога сухою

ГОТУЄМО З НАМИ
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Фото інструкція приготування шарлотки

Продукти для шарлотки

Продукти для шарлотки

рецепт шарлотки шаг 2

Білки відділяємо від жовтків

рецепт шарлотки шаг 3

Взбиваємо їх з частиною цукру

рецепт шарлотки шаг 4

Взбиваємо їх з частиною цукру

рецепт шарлотки шаг 5

Поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни

рецепт шарлотки шаг 6

Збиваємо білки до пишної піни

рецепт шарлотки шаг 7

Кладемо соду та всипаємо просіяне борошно

рецепт шарлотки шаг 8

В кінці кладемо жовтки

рецепт шарлотки шаг 9

Добре збиваємо тісто

рецепт шарлотки шаг 10

Яблука розрізаємо на 4 частини, видаляємо насіння та нарізаємо кубиком

рецепт шарлотки шаг 11

Форму для запікання вистилає пергаментом

рецепт шарлотки шаг 12

Викладаємо на дно форми яблука і заливаємо тістом

рецепт шарлотки шаг 13

Ставимо пиріг в розігріту до 220 ° С духовку. Коли пиріг почне підніматися, зменшуємо температуру до 180 ° С і доводимо шарлотку до готовності

рецепт шарлотки шаг 14

Готовність пирога перевіряємо дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити з пирога сухою

шарлотка рецепт

Готовий пиріг злегка охолоджуємо і нарізаємо порційними шматочками. Шарлотка з яблуками готова!

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини
Швидкі десерти на Новий рік 2019

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік