Шарлотка з яблуками (фото рецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиРосійська кухня
Цей рецепт настільки простий, що приготувати шарлотку можна навіть з дітьми. Все, що потрібно - півгодини вільного часу і допомога при нарізанні яблук і роботі з духовкою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця6 шт
Борошно1.50 склянка
Цукор1.50 склянка
Яблука великі2 шт
Сода0.50 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати шарлотку

1. Білки відділяємо від жовтків
2. Взбиваємо їх з частиною цукру
3. Поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни
4. Кладемо соду та всипаємо просіяне борошно
5. В кінці кладемо жовтки. Добре збиваємо тісто
6. Яблука розрізаємо на 4 частини, видаляємо насіння та нарізаємо кубиком
7. Форму для запікання вистилає пергаментом, викладаємо на дно форми яблука і заливаємо тістом
8. Ставимо пиріг в розігріту до 220 ° С духовку. Коли пиріг почне підніматися, зменшуємо температуру до 180 ° С і доводимо шарлотку до готовності
9. Готовність шарлотки перевіряємо дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити з пирога сухою

ГОТУЄМО З НАМИ
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Фото інструкція приготування шарлотки

Продукти для шарлотки

Продукти для шарлотки

рецепт шарлотки шаг 2

Білки відділяємо від жовтків

рецепт шарлотки шаг 3

Взбиваємо їх з частиною цукру

рецепт шарлотки шаг 4

Взбиваємо їх з частиною цукру

рецепт шарлотки шаг 5

Поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни

рецепт шарлотки шаг 6

Збиваємо білки до пишної піни

рецепт шарлотки шаг 7

Кладемо соду та всипаємо просіяне борошно

рецепт шарлотки шаг 8

В кінці кладемо жовтки

рецепт шарлотки шаг 9

Добре збиваємо тісто

рецепт шарлотки шаг 10

Яблука розрізаємо на 4 частини, видаляємо насіння та нарізаємо кубиком

рецепт шарлотки шаг 11

Форму для запікання вистилає пергаментом

рецепт шарлотки шаг 12

Викладаємо на дно форми яблука і заливаємо тістом

рецепт шарлотки шаг 13

Ставимо пиріг в розігріту до 220 ° С духовку. Коли пиріг почне підніматися, зменшуємо температуру до 180 ° С і доводимо шарлотку до готовності

рецепт шарлотки шаг 14

Готовність пирога перевіряємо дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити з пирога сухою

шарлотка рецепт

Готовий пиріг злегка охолоджуємо і нарізаємо порційними шматочками. Шарлотка з яблуками готова!

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками