Як приготувати тришаровий пиріг Магічний
- Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки збиваємо з цукром протягом 10 хвилин. У кінці додаємо столову ложку води та ванільний цукор, щоб маса не була дуже густою.
- Розтоплюємо масло й охолоджуємо його до кімнатної температури. Додаємо масло до жовтків і цукру. Кладемо дрібку солі. Продовжуємо збивати до тих пір, поки не з’єднаються масло та жовтки. Починаємо всипати попередньо просіяне борошно.
- Нагріваємо молоко, щоб воно було тепле. Коли борошно з’єднається з іншими інгредієнтами, вливаємо молоко та залишаємо на 1 хвилину. Добре перемішуємо: в тісті не повинно бути грудочок!
- Білки збиваємо з лимонним соком до стійких піків. Обережно з’єднуємо основну масу зі збитими білками.
- Форму для випічки змащуємо маслом, вистилаємо дно форми пергаментом і теж змащуємо маслом.
- Викладаємо тісто у форму та випікаємо в розігрітій до 130 ° С духовці 80 хвилин. Потім дістаємо пиріг з духовки, охолоджуємо та ставимо в холодильник на 2 години.
- Готовий пиріг нарізаємо порційними шматочками. Для зручності можна змочувати ніж водою. Посипаємо пиріг цукровою пудрою.
ГОТУЄМО З НАМИ
Відривний пиріг: 3 рецепти приготування