Тришаровий пиріг Магічний

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Незвичайний тришаровий пиріг, який готується із мінімальної кількості продуктів, від кулінарного експерта Тетяни Литвинової!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця4 шт.
Борошно115 г
Молоко500 мл
Ванільний цукор1 ст. л.
Вершкове масло125 г
Лимонний сік1 ст. л.
Цукрова пудра за смаком
Сіль за смаком
Цукор150 г
Додати в список покупок

Як приготувати тришаровий пиріг Магічний

  1. Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки збиваємо з цукром протягом 10 хвилин. У кінці додаємо столову ложку води та ванільний цукор, щоб маса не була дуже густою.
  2. Розтоплюємо масло й охолоджуємо його до кімнатної температури. Додаємо масло до жовтків і цукру. Кладемо дрібку солі. Продовжуємо збивати до тих пір, поки не з’єднаються масло та жовтки. Починаємо всипати попередньо просіяне борошно.
  3. Нагріваємо молоко, щоб воно було тепле. Коли борошно з’єднається з іншими інгредієнтами, вливаємо молоко та залишаємо на 1 хвилину. Добре перемішуємо: в тісті не повинно бути грудочок!
  4. Білки збиваємо з лимонним соком до стійких піків. Обережно з’єднуємо основну масу зі збитими білками.
  5. Форму для випічки змащуємо маслом, вистилаємо дно форми пергаментом і теж змащуємо маслом.
  6. Викладаємо тісто у форму та випікаємо в розігрітій до 130 ° С духовці 80 хвилин. Потім дістаємо пиріг з духовки, охолоджуємо та ставимо в холодильник на 2 години.
  7. Готовий пиріг нарізаємо порційними шматочками. Для зручності можна змочувати ніж водою. Посипаємо пиріг цукровою пудрою.

ГОТУЄМО З НАМИ
Відривний пиріг: 3 рецепти приготування

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці