Шарлотка з чорноплідної горобини

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
У сезон чорноплідної горобини приготуйте шарлотку з цієї смачної ягодою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця5 шт
Цукор300 г
Борошно200 г
Чорноплідна горобина1.50 склянка
Яблуко1 шт
Додати в список покупок

Як приготувати шарлотку з чорноплідної горобини

  1. Яйця збиваємо з цукром (200 г), потім поступово додаємо борошно і все добре перемішуємо.
  2. Яблуко очищаємо, видаляємо серцевину і нарізаємо невеликими шматочками.
  3. Горобину з’єднуємо з цукром, що залишився і підготовленими яблуками.
  4. Потім на змащену маслом і посипану сухарями форму викладаємо половину тіста.
  5. Зверху кладемо начинку (можна посипати корицею) і знову покриваємо тестом.
  6. Випікаємо шарлотку в добре розігрітій духовці 40 хвилин.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар