5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиАнглійська кухня
Саме час готувати смачні яблучні пироги! Одна з різновидів такої випічки — шарлотка, англійський яблучний пиріг, який особливо припав до душі багатьом з нас ще з дитинства
Зберегти в кулінарну книгу

Шарлотка з яблуками за класичним рецептом

Складові:

  • Яйця 6 шт
  • Борошно 1.50 стакан
  • Цукор 1.50 стакан
  • Яблука великі 2 шт
  • Сода 0.50 ч.л.a

Білки відділяємо від жовтків, збиваємо їх з частиною цукру, поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни. Кладемо соду і всипаємо просіяне борошно. Продовження рецепта читайте тут.

Шарлотка з безе

Складові:

  • Яйця 2 шт
  • Цукор 1 стакан
  • Борошно 1 стакан
  • Сода 1/2 ч.л
  • Яблуко 7 шт
  • Білок 4 шт
  • Цукор 200 г

Готуємо бісквітне тісто і виливаємо в змащену форму. Яблука чистимо і нарізаємо шматочками, викладаємо на тісто. Випікаючи пиріг 15-20 хвилин, до готовності бісквіта. Як приготувати безе, а також продовження рецепта читайте тут.

Шарлотка з манною крупою

Складові:

  • Яблуко 500 г
  • Яйця 3 шт
  • Цукор 200 г
  • Борошно 200 г
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Крупа манна 1.5 ст.л.

Яблука чистимо від шкірки, насіння і нарізаємо шматочками. Яйця збиваємо з цукром, додаємо соду, погашену оцтом, і борошно. Форму для випічки змащуємо маслом і обсипаємо манкою. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Хлібна шарлотка з чорносливом і горіхами

Складові:

  • Хліб білий 0.50 шт
  • Яблука 2 шт
  • Яйця 2 шт
  • Чорнослив 0.50 стакан
  • Горіхи 0.50 стакан
  • Молоко 1.50 стакан

Черствий хліб нарізаємо невеликими скибочками. Чорнослив відварюємо, виймаємо кісточки і нарізаємо соломкою. Яблука очищаємо від шкірки і видаляємо серцевини. Нарізаємо скибочками. Яйця розтираємо з цукром і розводимо молоком. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Шарлотка зі сметаною

Складові:

  • Сметана 200 мл
  • Яблуко 5 шт
  • Цукор 1 стакан
  • Борошно 1 стакан
  • Яйця 1 шт

Духовку ставимо на 180 ° градусів. Миємо та чистимо яблука, видаляємо серцевину і нарізаємо шматочками. Якщо яблука кислі, можна пересипати їх цукром. В окремій ємності змішуємо сметану і соду (або розпушувач). Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 легендарних тортів зі згущеним молоком
Празький торт: кращі рецепти
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею