5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыАнглийская кухня
Саме час готувати смачні яблучні пироги! Одна з різновидів такої випічки — шарлотка, англійський яблучний пиріг, який особливо припав до душі багатьом з нас ще з дитинства
Зберегти в кулінарну книгу

Шарлотка з яблуками за класичним рецептом

Складові:

  • Яйця 6 шт
  • Борошно 1.50 стакан
  • Цукор 1.50 стакан
  • Яблука великі 2 шт
  • Сода 0.50 ч.л.a

Білки відділяємо від жовтків, збиваємо їх з частиною цукру, поступово додаємо цукор, що залишився, не перестаючи збивати. Збиваємо білки до пишної піни. Кладемо соду і всипаємо просіяне борошно. Продовження рецепта читайте тут.

Шарлотка з безе

Складові:

  • Яйця 2 шт
  • Цукор 1 стакан
  • Борошно 1 стакан
  • Сода 1/2 ч.л
  • Яблуко 7 шт
  • Білок 4 шт
  • Цукор 200 г

Готуємо бісквітне тісто і виливаємо в змащену форму. Яблука чистимо і нарізаємо шматочками, викладаємо на тісто. Випікаючи пиріг 15-20 хвилин, до готовності бісквіта. Як приготувати безе, а також продовження рецепта читайте тут.

Шарлотка з манною крупою

Складові:

  • Яблуко 500 г
  • Яйця 3 шт
  • Цукор 200 г
  • Борошно 200 г
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Крупа манна 1.5 ст.л.

Яблука чистимо від шкірки, насіння і нарізаємо шматочками. Яйця збиваємо з цукром, додаємо соду, погашену оцтом, і борошно. Форму для випічки змащуємо маслом і обсипаємо манкою. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Хлібна шарлотка з чорносливом і горіхами

Складові:

  • Хліб білий 0.50 шт
  • Яблука 2 шт
  • Яйця 2 шт
  • Чорнослив 0.50 стакан
  • Горіхи 0.50 стакан
  • Молоко 1.50 стакан

Черствий хліб нарізаємо невеликими скибочками. Чорнослив відварюємо, виймаємо кісточки і нарізаємо соломкою. Яблука очищаємо від шкірки і видаляємо серцевини. Нарізаємо скибочками. Яйця розтираємо з цукром і розводимо молоком. Продовження рецепта читайте за посиланням.

Шарлотка зі сметаною

Складові:

  • Сметана 200 мл
  • Яблуко 5 шт
  • Цукор 1 стакан
  • Борошно 1 стакан
  • Яйця 1 шт

Духовку ставимо на 180 ° градусів. Миємо та чистимо яблука, видаляємо серцевину і нарізаємо шматочками. Якщо яблука кислі, можна пересипати їх цукром. В окремій ємності змішуємо сметану і соду (або розпушувач). Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці