Як приготувати швидку шарлотку з яблуками та корицею
- Розігріваємо духовку. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо в міцну піну міксером, поступово додаючи цукор.
- Продовжуємо збивати, додаючи по одному жовтки, потім гашену соду та борошно. Тісто за консистенцією має нагадувати сметану. Додаємо корицю.
- Чистимо та нарізаємо шматочками яблука. Укладаємо їх на дно змащеної форми. Заливаємо яблука тістом.
- Ставимо пиріг у духовку, розігріту до 180 градусів.
- Через 30 хвилин перевіряємо готовність за допомогою зубочистки: якщо тісто на ній не залишається — значить воно готово!
- Зверху посипаємо шарлотку корицею.
Читайте також інший рецепт шарлотки.