Як приготувати Цвєтаєвський яблучний пиріг
- Вершкове масло розтоплюємо. Борошно просіваємо, додаємо до неї розпушувач, топлене масло і сметану. Замішуємо гладке, еластичне тісто.
- У круглу форму викладаємо пергамент, зверху – тісто. Розрівнюємо тісто з бортиками.
- Яблука очищаємо, нарізаємо тонкими часточками і викладаємо на тісто.
- Готуємо крем для начинки: яйце збиваємо з цукром, додаємо борошно і сметану, перемішуємо.
- Заливаємо яблука кремом і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
Пиріг дістаємо з форми вже остиглим і подаємо до чаю. Читайте також 3 рецепта простої та смачної шарлотки.