5 рецептів ароматного кексу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Готуємо ароматний кекс з родзинками, сметаною, вершковим маслом, шоколадний з рідкої начинкою і яблучний
Зберегти в кулінарну книгу

Сирний кекс з родзинками

Складові:

  • Сир 270 г
  • Вершкове масло 150 г
  • Цукор 250 г
  • Яйця 3 шт
  • Ванілін 1 г
  • Ізюм 100 г
  • Розпушувач 1 пакет
  • Борошно 300 г

Як приготувати сирний кекс

  1. Духовку ставимо на розігрів до 170ºС.
  2. М’яке масло збиваємо з цукром і ваніліном до однорідного стану. Додаємо м’який сир і знову збиваємо до однорідності.

Щоб дізнатися рецепт сирного кексу повністю, читайте тут.


Шоколадний кекс з рідкою начинкою

Складові:

  • Чорний шоколад – 150 г;
  • Вершкове масло – 50 г;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Цукор – 50 г;
  • Борошно – 30-40 г

Як приготувати шоколадний кекс з рідкою начинкою дивіться тут


Яблучний кекс

Складові:

  • Яблуко – 300 г;
  • Цукор – 120 г;
  • Ваніль – 2 г;
  • Пекарський порошок – 4 г;
  • Яйця – 3 шт .;
  • Вершкове масло – 100 г;
  • Борошно – 150 г

Як приготувати яблучний кекс читайте тут


Кекс з родзинками на сметані

Складові:

  • Яйця – 3 шт
  • Цукор – 1 стакан
  • Сметана – 200 мл
  • Ізюм – 100 г
  • Борошно – 1,5-2 склянки
  • Ваніль або ванільний цукор – за смаком
  • Розпушувач (або сода + оцет) – 0, 5 ч. Л

Як приготувати кекс на сметані:

  1. Кип’ятимо воду і запарюємо родзинки, щоб він потім у випічці був м’яким і соковитим.
  2. У мисці збиваємо яйця з цукром в густу піну з допомогою міксера, включеного на всю потужність. На це піде буквально кілька хвилин.

Продовження рецепта кексу на сметані з родзинками читайте тут.

Кекс з родзинками з вершковим маслом

Складові:

  • вершкове масло 175 г
  • цукор 175 г
  • яйця 3 шт.
  • пшеничне борошно 240 г
  • розпушувач 1/2 ч.л.
  • дрібка солі
  • родзинки 175 г

Як приготувати кекс з родзинками

  1. Масло виймаємо з холодильника і залишаємо на годину. Також масло можна трохи підігріти в мікрохвильовці, але стежте, щоб воно лише трохи розм’якшилося.
  2. Збиваємо розм’якшене масло з цукром. Додаємо по одному яйця, продовжуючи збивати до консистенції крему.
  3. Додаємо замочений у воді родзинки.
  4. Все добре перемішуємо і всипаємо просіяне з розпушувачем і сіллю борошно. Знову перемішуємо і замішує тісто.
  5. Тісто викладаємо в злегка змащену маслом форму і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку на час від 1 до 1.5 години. Перевіряємо кекс дерев’яною паличкою – вона повинна виходити з тіста сухою.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці