Сіннабони: рецепт булочок з корицею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыДень рождения
Класичні булочки сіннабон роблять зі здобного тіста. Smachno.ua пропонує вам рецепт булочок з корицею, як сіннабон!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко200 мл
Цукор100 г
Свіжі дріжджі50 г
Яйця2 шт.
Вершкове масло80 г
Борошно600-700 г
Сіль1 г
Для коричної начинки
Вершкове масло50 г
Коричневий цукор200 г
Кориця20 г
Для крему
Вершковий сир60 г
Цукрова пудра100 г
Вершкове масло40 г
Ванілін за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати сіннабони: рецепт

1. Тепле молоко з’єднуємо з 1 ст.л. цукру і дріжджами і рідку суміш, що вийшла, залишаємо на 20 хвилин.

2. Поки опара підніметься, яйця збиваємо з цукром, після чого в них додаємо сіль і м’яке вершкове масло.

Вершкове масло можна замінити маргарином.

3. Масу вимішуємо руками – вона повинна вийти гладкою й однорідною.

4. Опару змішуємо з олійно-яєчною масою і збиваємо в блендері. На основі, що вийшла, ретельно замішуємо тісто з просіяного борошна, поки воно не перестане прилипати до рук. Далі скачуємо великий колобок, накриваємо його рушником і даємо дійти в теплому місці протягом 1,5-2 годин.

Чим краще піднімається тісто, тим смачніше виходять булочки.

5. За час відстоювання тісто обминаємо два-три рази, щоб воно наситилося киснем, – в цьому випадку булочки виходять легкими і повітряними.

6. Корицю змішуємо з цукром і рідким вершковим маслом.

7. Відстояне тісто вимішуємо протягом хвилини, даємо трохи постояти під рушником і розкачуємо. Прямокутний, тонко розкатаний пласт розміром 30х40 см і товщиною 5 мм намазуємо цукрово-коричною начинкою, залишаємо місця по краях, щоб щільно і надійно склеїти рулет.

8. Тісто з начинкою скачуємо в тугий ролл, в якому повинно бути максимум п’ять витків. Рулет нарізаємо на 12 шматочків шириною 2,5 см за допомогою нитки, лески або дуже гострого ножа, інакше булочки деформуються і втратять свій апетитний вигляд.

9. Дно форми вистилаємо пергаментним папером, змащуємо маслом і викладаємо булочки на деякій відстані одна від одної.

Якщо ви хочете отримати повітряні булочки, залиште їх підніматися на деко протягом 15-60 хвилин.

10. До моменту випікання духовка повинна бути розігріта до 180 ° С. Випікаємо булочки близько 20-25 хвилин, а готовність визначаємо зубочисткою або сірником. Якщо вони залишаться сухими – булочки готові.

11. Готуємо крем для булочок сіннабон: змішуємо вершкове масло, м’який вершковий сир, ваніль і цукрову пудру.

12. Злегка охолоджуємо випічку і наносимо силіконовим пензликом крем на її поверхню. Не покривайте кремом гарячі булочки, інакше він розтане.

Читайте також: Рецепт хмизу Ласунка

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці