Сіннабони: рецепт булочок з корицею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Класичні булочки сіннабон роблять зі здобного тіста. Smachno.ua пропонує вам рецепт булочок з корицею, як сіннабон!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко200 мл
Цукор100 г
Свіжі дріжджі50 г
Яйця2 шт.
Вершкове масло80 г
Борошно600-700 г
Сіль1 г
Для коричної начинки
Вершкове масло50 г
Коричневий цукор200 г
Кориця20 г
Для крему
Вершковий сир60 г
Цукрова пудра100 г
Вершкове масло40 г
Ванілін за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати сіннабони: рецепт

1. Тепле молоко з’єднуємо з 1 ст.л. цукру і дріжджами і рідку суміш, що вийшла, залишаємо на 20 хвилин.

2. Поки опара підніметься, яйця збиваємо з цукром, після чого в них додаємо сіль і м’яке вершкове масло.

Вершкове масло можна замінити маргарином.

3. Масу вимішуємо руками – вона повинна вийти гладкою й однорідною.

4. Опару змішуємо з олійно-яєчною масою і збиваємо в блендері. На основі, що вийшла, ретельно замішуємо тісто з просіяного борошна, поки воно не перестане прилипати до рук. Далі скачуємо великий колобок, накриваємо його рушником і даємо дійти в теплому місці протягом 1,5-2 годин.

Чим краще піднімається тісто, тим смачніше виходять булочки.

5. За час відстоювання тісто обминаємо два-три рази, щоб воно наситилося киснем, – в цьому випадку булочки виходять легкими і повітряними.

6. Корицю змішуємо з цукром і рідким вершковим маслом.

7. Відстояне тісто вимішуємо протягом хвилини, даємо трохи постояти під рушником і розкачуємо. Прямокутний, тонко розкатаний пласт розміром 30х40 см і товщиною 5 мм намазуємо цукрово-коричною начинкою, залишаємо місця по краях, щоб щільно і надійно склеїти рулет.

8. Тісто з начинкою скачуємо в тугий ролл, в якому повинно бути максимум п’ять витків. Рулет нарізаємо на 12 шматочків шириною 2,5 см за допомогою нитки, лески або дуже гострого ножа, інакше булочки деформуються і втратять свій апетитний вигляд.

9. Дно форми вистилаємо пергаментним папером, змащуємо маслом і викладаємо булочки на деякій відстані одна від одної.

Якщо ви хочете отримати повітряні булочки, залиште їх підніматися на деко протягом 15-60 хвилин.

10. До моменту випікання духовка повинна бути розігріта до 180 ° С. Випікаємо булочки близько 20-25 хвилин, а готовність визначаємо зубочисткою або сірником. Якщо вони залишаться сухими – булочки готові.

11. Готуємо крем для булочок сіннабон: змішуємо вершкове масло, м’який вершковий сир, ваніль і цукрову пудру.

12. Злегка охолоджуємо випічку і наносимо силіконовим пензликом крем на її поверхню. Не покривайте кремом гарячі булочки, інакше він розтане.

Читайте також: Рецепт хмизу Ласунка

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирний кекс за ГОСТом
Шарлотка з яблуками (фото рецепт)
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)
Економний медовий торт
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму