Сіннабони: рецепт булочок з корицею


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Класичні булочки сіннабон роблять зі здобного тіста. Smachno.ua пропонує вам рецепт булочок з корицею, як сіннабон!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Молоко200мл
Цукор100г
Свіжі дріжджі50г
Яйця2шт.
Вершкове масло80г
Борошно600-700г
Сіль1г
Для коричної начинки
Вершкове масло50г
Коричневий цукор200г
Кориця20г
Для крему
Вершковий сир60г
Цукрова пудра100г
Вершкове масло40г
Ванілінза смаком

Як приготувати сіннабони: рецепт

1. Тепле молоко з’єднуємо з 1 ст.л. цукру і дріжджами і рідку суміш, що вийшла, залишаємо на 20 хвилин.

2. Поки опара підніметься, яйця збиваємо з цукром, після чого в них додаємо сіль і м’яке вершкове масло.

Вершкове масло можна замінити маргарином.

3. Масу вимішуємо руками – вона повинна вийти гладкою й однорідною.

4. Опару змішуємо з олійно-яєчною масою і збиваємо в блендері. На основі, що вийшла, ретельно замішуємо тісто з просіяного борошна, поки воно не перестане прилипати до рук. Далі скачуємо великий колобок, накриваємо його рушником і даємо дійти в теплому місці протягом 1,5-2 годин.

Чим краще піднімається тісто, тим смачніше виходять булочки.

5. За час відстоювання тісто обминаємо два-три рази, щоб воно наситилося киснем, – в цьому випадку булочки виходять легкими і повітряними.

6. Корицю змішуємо з цукром і рідким вершковим маслом.

7. Відстояне тісто вимішуємо протягом хвилини, даємо трохи постояти під рушником і розкачуємо. Прямокутний, тонко розкатаний пласт розміром 30х40 см і товщиною 5 мм намазуємо цукрово-коричною начинкою, залишаємо місця по краях, щоб щільно і надійно склеїти рулет.

8. Тісто з начинкою скачуємо в тугий ролл, в якому повинно бути максимум п’ять витків. Рулет нарізаємо на 12 шматочків шириною 2,5 см за допомогою нитки, лески або дуже гострого ножа, інакше булочки деформуються і втратять свій апетитний вигляд.

9. Дно форми вистилаємо пергаментним папером, змащуємо маслом і викладаємо булочки на деякій відстані одна від одної.

Якщо ви хочете отримати повітряні булочки, залиште їх підніматися на деко протягом 15-60 хвилин.

10. До моменту випікання духовка повинна бути розігріта до 180 ° С. Випікаємо булочки близько 20-25 хвилин, а готовність визначаємо зубочисткою або сірником. Якщо вони залишаться сухими – булочки готові.

11. Готуємо крем для булочок сіннабон: змішуємо вершкове масло, м’який вершковий сир, ваніль і цукрову пудру.

12. Злегка охолоджуємо випічку і наносимо силіконовим пензликом крем на її поверхню. Не покривайте кремом гарячі булочки, інакше він розтане.

Читайте також: Рецепт хмизу Ласунка



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Простий рецепт шашлику зі свинини з майонезом
Класичний оцтовий маринад для свинини
Суп з галушками
Швидкий шашлик зі стегенець
Гречаники з м’ясом
Смачний шашлик на мінеральній воді
Грог з білим ромом
Пишний омлет в мультиварці
Гуляш з яловичини в мультиварці
Баклажани на грилі
Бейліз: рецепт ірландського лікеру
Безглютенова запіканка з маком
Класичний шашлик


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити