Рецепт булочок Сіннабон з шоколадом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыАмериканская кухняЗавтраки
Ніжні і м'які булочки Сіннабон — це дуже смачна випічка, яку люблять у всьому світі. Пропонуємо вам рецепт сіннабонов з шоколадом, приготованих з найкращих інгредієнтів будинку
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста:
Молоко1 склянка
Масло70-80 г
Сахар3 ст.л.
Яйця1 шт
Сухі дріжджі2 ч.л.
Ванільний цукор2 ч.л.
Сіль0,5 ч.л.
Борошно3 склянки
Для начинки
Цукор0,5 склянки
Масло50 г
Какао2 ст.л.
Для глазурі
Вершковий сир1 склянка
Цукрова пудра100 г
Вершки 10%5 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати булочки Сіннабон з шоколадом

  1. Просіваємо борошно через дрібне сито 2 рази.
  2. Окремо з чашці змішуємо сухі дріжджі і 1 ч.л. цукру, заливаємо теплим молоком і ставимо в тепле місце на 10-15 хвилин – це буде наша опара.
  3. В окремій мисці збиваємо до пишної піни яйця і цукор, що залишився. Додаємо туди сіль і м’яке вершкове масло, перемішуємо.
  4. Коли опара підніметься, додаємо її в яєчну суміш і перемішуємо.
  5. Додаємо по частинах борошно і вимішуємо тісто, поки воно не стане м’яким і не буде прилипати до рук.
  6. Накриваємо його рушником і залишаємо на 40-50 хвилин, поки тісто не підніметься в 2 рази.

Готуємо начинку:

Вершкове масло кладемо в миску та залишаємо в теплому місці, поки воно не стане м’яким. Додаємо в нього какао і цукор, розтираємо суміш, але не збиваємо.

Готуємо Сіннабони

Духовку ставимо на розігрів до 180-200 градусів. Тісто розгортаємо в тонким пласт на столі. Змащуємо тісто начинкою рівним шаром, відступивши від краю 2-3 сантиметри. Звертаємо тісто в рулет начинкою всередину, розрізаємо на частини по 3 сантиметри, в цілому маємо отримати 12-13 частин.

Деко застилає пергаментом і викладаємо булочки – щільно, щоб вони займали всю поверхню дна. Накриваємо рушником і залишаємо їх на 15 хвилин – булочки піднімуться і будуть більш повітряними.

Ставимо сіннабони в гарячу духовку і випікаємо 20 хвилин.

Готуємо глазур

Вершковий сир або жирну сметану змішуємо з цукровою пудрою і ванільним цукром.

Булочки дістаємо з духовки і змащуємо глазур’ю. Даємо їм охолонути та подаємо шоколадні сіннабони до чаю або кави!

ГОТУЄМО З НАМИ
Булочки Сіннабон: простий рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці