Рецепт булочок Сіннабон з шоколадом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиАмериканська кухняСніданки
Ніжні і м'які булочки Сіннабон — це дуже смачна випічка, яку люблять у всьому світі. Пропонуємо вам рецепт сіннабонов з шоколадом, приготованих з найкращих інгредієнтів будинку
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста:
Молоко1 склянка
Масло70-80 г
Сахар3 ст.л.
Яйця1 шт
Сухі дріжджі2 ч.л.
Ванільний цукор2 ч.л.
Сіль0,5 ч.л.
Борошно3 склянки
Для начинки
Цукор0,5 склянки
Масло50 г
Какао2 ст.л.
Для глазурі
Вершковий сир1 склянка
Цукрова пудра100 г
Вершки 10%5 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати булочки Сіннабон з шоколадом

  1. Просіваємо борошно через дрібне сито 2 рази.
  2. Окремо з чашці змішуємо сухі дріжджі і 1 ч.л. цукру, заливаємо теплим молоком і ставимо в тепле місце на 10-15 хвилин – це буде наша опара.
  3. В окремій мисці збиваємо до пишної піни яйця і цукор, що залишився. Додаємо туди сіль і м’яке вершкове масло, перемішуємо.
  4. Коли опара підніметься, додаємо її в яєчну суміш і перемішуємо.
  5. Додаємо по частинах борошно і вимішуємо тісто, поки воно не стане м’яким і не буде прилипати до рук.
  6. Накриваємо його рушником і залишаємо на 40-50 хвилин, поки тісто не підніметься в 2 рази.

Готуємо начинку:

Вершкове масло кладемо в миску та залишаємо в теплому місці, поки воно не стане м’яким. Додаємо в нього какао і цукор, розтираємо суміш, але не збиваємо.

Готуємо Сіннабони

Духовку ставимо на розігрів до 180-200 градусів. Тісто розгортаємо в тонким пласт на столі. Змащуємо тісто начинкою рівним шаром, відступивши від краю 2-3 сантиметри. Звертаємо тісто в рулет начинкою всередину, розрізаємо на частини по 3 сантиметри, в цілому маємо отримати 12-13 частин.

Деко застилає пергаментом і викладаємо булочки – щільно, щоб вони займали всю поверхню дна. Накриваємо рушником і залишаємо їх на 15 хвилин – булочки піднімуться і будуть більш повітряними.

Ставимо сіннабони в гарячу духовку і випікаємо 20 хвилин.

Готуємо глазур

Вершковий сир або жирну сметану змішуємо з цукровою пудрою і ванільним цукром.

Булочки дістаємо з духовки і змащуємо глазур’ю. Даємо їм охолонути та подаємо шоколадні сіннабони до чаю або кави!

ГОТУЄМО З НАМИ
Булочки Сіннабон: простий рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками