Торт Анна Павлова з вишнею (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиГолландська кухняДень народження
Повітряна меренга, немов збита балетна пачка, пишна піна вершків ... Торт Анна Павлова просякнутий легкістю і ніжністю, що мала відома балерина. Шапку вершків вінчає корона зі свіжих ягід, які створюють гармонійний контраст солодощі меренги і шовковистого смаку збитих вершків. Рецепт перевірений на кухні Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для крему:
Вершки 33%400 мл
Цукрова пудра1 ст.л.
Яєчні білки4 шт
Для меренги:
Кукурудзяний крохмаль3 ч.л.
Лимонний сік1 ч.л.
Цукрова пудра1 склянка
Для соусу:
Вершки 10%200 мл
Шоколад80 г
Вишня1 склянка
Вода0.50 склянки
Крохмаль1 ч.л.
Цукор3 ст.л.
Ягоди за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати торт Анна Павлова

как приготовить торт Павлова с вишней шаг 1

Продукти для торта «Анна Павлова» з вишнею

Готуємо меренгу

как приготовить торт Анна Павлова с вишней рецепт шаг 2

1. Відокремлюємо яєчні білки від жовтків, в білки додаємо лимонний сік і збиваємо масу блендером до стійких піків

Посуд для збивання білків повинен бути абсолютно сухим. Якщо в білки потрапить вода, вони не зіб’ються. Замість лимонного соку можна взяти трохи лимонної кислоти

рецепт пошагово торта Анна Павлова шаг 3

2. Не перестаючи збивати, всипаємо в масу цукрову пудру

пошаговый рецепт приготовления торта Павлова шаг 4

пошаговый рецепт приготовления торта Павлова шаг 5

3. Додаємо кукурудзяний крохмаль. Збиваємо до тих пір, поки білки не почнуть тримати форму

ГОТУЄМО З НАМИ
Безе

рецепт пошагово торта Анна Павлова шаг 7

4. Застеляємо деко пергаментом. Межі розмірів меренги помічаємо олівцем за допомогою тарілки або будь-який інший круглої форми. Викладаємо білкову масу, дотримуючись краю. Стежимо, щоб бортики меренги були вище, ніж серединка — це потрібно для того, щоб начинка з крему щільніше сиділа на коржиках

Ви можете зробити кілька маленьких десертів або один торт «Анна Павлова» побільше. Чим менше коло для меренги, тим більше десертів вийде зробити.

рецепт пошагово торта Анна Павлова шаг 8

5. У розігріту до 150 градусів духовку ставимо деко з меренгою. Випікаємо 40-45 хвилин. Готова меренга повинна мати кремовий відтінок. Дістаємо не відразу: відкриваємо дверцята духовки і даємо їй повністю охолонути хвилин 10-15

Готуємо соус

торт Анна Павлова пошагово шаг 8

пошаговый рецепт торта Павлова с вишней шаг 9

1. Очищуємо вишню від кісточок і кладемо в глибоку миску. Додаємо цукор і заливаємо вишню водою. Варимо 2 хвилини, постійно помішуючи

рецепт Павлова с вишней пошаговый шаг 10

2. Переливаємо вишневу масу в окремий посуд і збиваємо блендером

пошаговый рецепт торта Анна Павлова с вишней шаг 11

3. Перетираємо масу через сито

торт Анна Павлова рецепт с вишней шаг 12

4. Пюре відкладаємо — воно знадобиться нам для вершкової начинки торта

Рецепт Павлова торт пошагово

как приготовить торт Анна Павлова пошагово шаг 14

рецепт пошагово Анна Павлова шаг 15

5. Змішуємо сироп з крохмалем і виливаємо назад в каструлю. Готуємо до загустіння на невеликому вогні, постійно помішуючи

как приготовить торт Анна Павлова пошагово шаг 16

6. Нагрываэмо вершки і розпускаємо шоколад. Перемішуємо до однорідної консистенції

Збираємо торт «Анна Павлова» з вишнею

приготовить торт Анна Павлова рецепт шаг 17

1. Охолоджені вершки збиваємо до міцних піків

торт Анна Павлова пошаговый рецепт

2. Додаємо цукрову пудру і знову збиваємо

Підсолодіть вершки більше, якщо любите дуже солодкі десерти

Рецепт Павлова торт по шагам шаг 18

3. Відокремлюємо частину вершків і змішуємо їх з вишневим пюре

пошаговый рецепт приготовления торта Павлова шаг 19

4. Робимо в серединці меренги поглиблення. Це потрібно для того, щоб крем щільніше тримався всередині

рецепт пошагово торт Павлова шаг 20

5. У поглиблення викладаємо крем

рецепт пошагово торт Павлова шаг 21

6. Беремо другу меренгу. Робимо точно таке ж поглиблення і викладаємо решту збитих вершків (без крему)

состав торт Анна Павлова

7. Прикрашаємо торт «Анна Павлова» свіжими ягодами, поливаємо солодкими соусами за смаком і посипаємо цукровою пудрою

Торт «Анна Павлова» з вишнею готовий!

ГОТУЄМО З НАМИ
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини
Швидкі десерти на Новий рік 2019
Штоллен: рецепти німецького різдвяного кексу
Домашні торти: 7 рецептів
Торти із печива на Новий рік
Сент Оноре — рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік