Як приготувати халву із гарбуза
- Гарбуз натираємо на найдрібнішій тертці. Додаємо жовтки, манку, молоко та сіль.
- У пательні розтоплюємо масло, викладаємо в нього гарбузову суміш і готуємо, поки рідина повністю не випарується.
- Горіхи подрібнюємо в блендері в крихту.
- Додаємо в гарбузову суміш горіхи, родзинки та апельсинову цедру. Нагріваємо і знімаємо суміш з вогню. Коли вона охолоне до температури 40 ° С, додаємо мед і перемішуємо.
- Скляну ємність вистилаємо харчовою плівкою і викладаємо халву. Кладемо на холод до застигання. Потім нарізаємо халву порційними шматочками та подаємо.
Читайте також, як приготувати десерт із гарбуза.