Бісквіт горіховий з грушево-рисовою начинкою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Горіховий бісквіт з начинкою — це незвичайний і дуже смачний торт зі смачним кремом
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор340 г
Борошно60 г
Крохмаль15 г
Волоські горіхи (мелені)40 г
Желатин28 г
Рис150 г
Молоко1 л
Пюре грушеве500 г
Яйця4 шт.
Вершки250 мл
Джем абрикосовий100 г
Ванілін по вкусу
Додати в список покупок

Як приготувати горіховий бісквіт

  1. Жовтки ретельно відділяємо від білків і збиваємо з половиною порції цукру за допомогою міксера на максимальній швидкості. З білками проробляємо те ж.
  2. Борошно з’єднуємо з крохмалем, просіюємо і змішуємо зі злегка обсмаженими горіхами, зі збитими білками і жовтками.
  3. Все обережно перемішуємо.
  4. У форму зі знімним дном викладаємо тісто і випікаємо протягом 15 хвилин.
  5. Дістаємо готовий бісквіт, охолоджуємо, кладемо його на блюдо і ставимо навколо нього бортик форми.
  6. Готуємо крем. Желатин замочуємо в холодній воді. Рис заливаємо молоком, додаємо ванілін, цукор і варимо протягом 20 хвилин до готовності. Потім додаємо грушеве пюре. Віджатий желатин розчиняємо в ще теплому кремі. Ставимо в холодильник.
  7. Сливки (200 г) збиваємо і як тільки маса почне застигати, змішуємо з грушово-рисової масою, рівним шаром викладаємо на бісквітний корж і ставимо в холодильник на 4 години.
  8. Желатин для прикраси замочуємо в теплій воді. Сливки (50 г) підігріваємо. Розтоплюємо в великій каструлі 100 г цукру і вливаємо в вершки.
  9. Віджатий желатин розчиняємо в теплій карамелі і додаємо абрикосовий джем.
  10. Проціджуємо масу через сито, охолодити і рівним шаром покриваємо крем.
  11. Прикрашаємо торт за бажанням.

ГОТУЄМО З НАМИ
Бісквітний торт з чорною смородиною

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 легендарних тортів зі згущеним молоком
Празький торт: кращі рецепти
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею