Бісквіт горіховий з грушево-рисовою начинкою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Горіховий бісквіт з начинкою — це незвичайний і дуже смачний торт зі смачним кремом
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор340 г
Борошно60 г
Крохмаль15 г
Волоські горіхи (мелені)40 г
Желатин28 г
Рис150 г
Молоко1 л
Пюре грушеве500 г
Яйця4 шт.
Вершки250 мл
Джем абрикосовий100 г
Ванілін по вкусу
Додати в список покупок

Як приготувати горіховий бісквіт

  1. Жовтки ретельно відділяємо від білків і збиваємо з половиною порції цукру за допомогою міксера на максимальній швидкості. З білками проробляємо те ж.
  2. Борошно з’єднуємо з крохмалем, просіюємо і змішуємо зі злегка обсмаженими горіхами, зі збитими білками і жовтками.
  3. Все обережно перемішуємо.
  4. У форму зі знімним дном викладаємо тісто і випікаємо протягом 15 хвилин.
  5. Дістаємо готовий бісквіт, охолоджуємо, кладемо його на блюдо і ставимо навколо нього бортик форми.
  6. Готуємо крем. Желатин замочуємо в холодній воді. Рис заливаємо молоком, додаємо ванілін, цукор і варимо протягом 20 хвилин до готовності. Потім додаємо грушеве пюре. Віджатий желатин розчиняємо в ще теплому кремі. Ставимо в холодильник.
  7. Сливки (200 г) збиваємо і як тільки маса почне застигати, змішуємо з грушово-рисової масою, рівним шаром викладаємо на бісквітний корж і ставимо в холодильник на 4 години.
  8. Желатин для прикраси замочуємо в теплій воді. Сливки (50 г) підігріваємо. Розтоплюємо в великій каструлі 100 г цукру і вливаємо в вершки.
  9. Віджатий желатин розчиняємо в теплій карамелі і додаємо абрикосовий джем.
  10. Проціджуємо масу через сито, охолодити і рівним шаром покриваємо крем.
  11. Прикрашаємо торт за бажанням.

ГОТУЄМО З НАМИ
Бісквітний торт з чорною смородиною

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці