- Черствий хліб нарізаємо шматочками
- Чорнослив відварюємо, виймаємо кісточки та нарізаємо соломкою
- Яблука очищаємо від шкірки та видаляємо серцевини. Нарізаємо ломтиками
- Яйця розтираємо з цукром та розводимо молоком
- Форму змащуємо маслом та посипаємо молотими сухарями
- Дно та стінки форми викладаємо ломтиками хліба, які попередньо змочуємо в яєчно-молочній суміші
- На хліб викладаємо суміш горіхів, чорнослива та яблук
- Зверху накриваємо ломтиками хліба, виливаємо залишки яєчної суміші. Випікаємо шарлотку в духовці 20-30 хвилин.
Хлібна шарлотка з чорносливом та горіхами готова!