Глазур для паски – простий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2022
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Белок1 шт
Пудра сахарная0.50 стакан
Кислота лимонная0.00 по вкусу
Додати в список покупок
  1. Яйце кладемо в морозильну камеру і охолоджуємо протягом 5-10 хвилин.
  2. Потім акуратно (!) відокремлюємо білок від жовтка.
  3. Збиваємо міксером на малій швидкості в чистому, сухому посуді, потім додаємо лимонну кислоту і збиваємо доти, поки зникнуть бульбашки, що утворюються в процесі збивання, поступово збільшуючи швидкість збивання.
  4. Тепер частинами (по 1 ч.л.) додаємо цукрову пудру, просіяну через ситечко.
  5. Глазур має вийти щільною і густою.

 

Більше рецептів на Великдень 2022.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці